Moc by me zajimalo, co je pro vase deti nejlepsi hracka venku. U ceho se nejdele zabavi? Co je top, kdyz jdete na detske hriste?
Napiste mi prosim vek ditete, zda je to kluk ci holka a co ho nejvice bavi( klidne i vypiste co ho bavilo kdyz byl prcek mensi)
Skluzavka
Houpacka
Trampolina
Piskoviste
Horolezecka stena
Domecek
Prolezacky
Houpadlo na pruzine
Kolotoc
Auto, vlacek(neco do ceho prcek vleze a hraje si, ze to jede)
Stena na hazeni micem
Kopani do branek
Uz me nic vic nenapada... Napiste klidne top 3. 🙂 diky
Najlepsie pre moje baby je (v tomto poradi):
1. blato
2. cokolvek, o co ma zaujem nejake ine dieta
3. hojdacka s domcekom
4. rebrik do vysky
😀
moj syn ma 7 rokov a s listim a so snehom a s kamienkami a konariky 🙂 vymysla si ze ma motorku a jezdi akoze okolo nas 😀 nepotrebuje mnoho krat nic ale jednoducho si to predstavuje a lieta 😀
dievca (3roky), chlapec (1,5 roku), smyklavka, hrnce, kolobezka
moje dieta sa nevie samo hrat, lebo sa mu nonstop niekto venuje. na jednej strane je to super, ale na druhej blbe
@hhranolka -
pieskovisko (len to treba dezinfikovat, zakryvat a cistit, je s tym robota!)
smyklavka (do nemoty)
zahradny domcek
Krpec ma 2,5
U dcerky uz vedu
hojdacky
zahradny domcek
pieskovisko
Ona ma ale uz 6,5...
dcerka 15 mesiacov - u nas vonku vedu hupacky alebo domcek do ktoreho sa schova. z "hraciek" vonku vedu kamienky :D, a doma je to kuchynske naradie (hrnce,poklicky,plastove nadobky...), magnetky na ladnicke, knizky,casopisy (resp. trhanie casopisov), loptičky
zahradný domček z ktorého ide šmýkalka, špagát nakonci s plastovým kinderkom za ktorým behá náš kocur- mám dcerku a má 3,5 roka
Dievča 3,5 r. :
1.miesto lano, špagát na húpanie + preliezačka
2. miesto horolezecká stena
3.miesto trampolína
V 2.rokoch viedla trampolína
LEGOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doma Lego Duplo asi od 1 roka
vonku pieskovisko, odrazadlo a hojdacky 🙂
Chlapec - 19 mesiacov a najviac sa doma hrame s kuchynskym riadom (realnym) - varime a potom upratujeme - realny vysavac, mop a metlicka. 😀 😀 😀
Vonku - pieskovisko, formicky, hrable, lopatka (kopat a kopat) alebo hrabat listy a travu, pripadne pracovat s lopatkou 😀 Tiez sa nam paci kolotoc a hupacky ci smykacky...vonku asi vsetko (cele detske ihrisko) ... 😀 😀 😀