S čím se hraje vaše dítě nejvíce as čím se hraje venku?

hhranolka
26. dec 2012

Moc by me zajimalo, co je pro vase deti nejlepsi hracka venku. U ceho se nejdele zabavi? Co je top, kdyz jdete na detske hriste?
Napiste mi prosim vek ditete, zda je to kluk ci holka a co ho nejvice bavi( klidne i vypiste co ho bavilo kdyz byl prcek mensi)
Skluzavka
Houpacka
Trampolina
Piskoviste
Horolezecka stena
Domecek
Prolezacky
Houpadlo na pruzine
Kolotoc
Auto, vlacek(neco do ceho prcek vleze a hraje si, ze to jede)
Stena na hazeni micem
Kopani do branek

Uz me nic vic nenapada... Napiste klidne top 3. 🙂 diky

radlinka
26. dec 2012

Chlapec - 19 mesiacov a najviac sa doma hrame s kuchynskym riadom (realnym) - varime a potom upratujeme - realny vysavac, mop a metlicka. 😀 😀 😀

Vonku - pieskovisko, formicky, hrable, lopatka (kopat a kopat) alebo hrabat listy a travu, pripadne pracovat s lopatkou 😀 Tiez sa nam paci kolotoc a hupacky ci smykacky...vonku asi vsetko (cele detske ihrisko) ... 😀 😀 😀

bosoriak
26. dec 2012

Najlepsie pre moje baby je (v tomto poradi):
1. blato
2. cokolvek, o co ma zaujem nejake ine dieta
3. hojdacka s domcekom
4. rebrik do vysky
😀

lea641981
26. dec 2012

moj syn ma 7 rokov a s listim a so snehom a s kamienkami a konariky 🙂 vymysla si ze ma motorku a jezdi akoze okolo nas 😀 nepotrebuje mnoho krat nic ale jednoducho si to predstavuje a lieta 😀

modrofuzik11
26. dec 2012

dievca (3roky), chlapec (1,5 roku), smyklavka, hrnce, kolobezka

pingu1
26. dec 2012

moje dieta sa nevie samo hrat, lebo sa mu nonstop niekto venuje. na jednej strane je to super, ale na druhej blbe

anjelicek26
26. dec 2012

@hhranolka -

pieskovisko (len to treba dezinfikovat, zakryvat a cistit, je s tym robota!)
smyklavka (do nemoty)
zahradny domcek

Krpec ma 2,5

U dcerky uz vedu

hojdacky
zahradny domcek
pieskovisko

Ona ma ale uz 6,5...

rora
26. dec 2012

dcerka 15 mesiacov - u nas vonku vedu hupacky alebo domcek do ktoreho sa schova. z "hraciek" vonku vedu kamienky :D, a doma je to kuchynske naradie (hrnce,poklicky,plastove nadobky...), magnetky na ladnicke, knizky,casopisy (resp. trhanie casopisov), loptičky

kikatko
26. dec 2012

zahradný domček z ktorého ide šmýkalka, špagát nakonci s plastovým kinderkom za ktorým behá náš kocur- mám dcerku a má 3,5 roka

cikyta
26. dec 2012

Dievča 3,5 r. :
1.miesto lano, špagát na húpanie + preliezačka
2. miesto horolezecká stena
3.miesto trampolína

V 2.rokoch viedla trampolína

dougie747
26. dec 2012

LEGOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuriatko84
26. dec 2012

doma Lego Duplo asi od 1 roka
vonku pieskovisko, odrazadlo a hojdacky 🙂