S čím sa hrajú vaše 5-ročné slečny?

11. jan 2025

Kúpili sme rekreačný dom a chceme tam zariadiť izbu dcére. Lenže doma má už asi všetko (bábiky, kuchynku, domček pre bábiky, .)
Chcela som jej tam nakúpiť pár nových hračiek ktoré by ju bavili. Lenže keďže teraz boli Vianoce, kúpila som jej všetko o čom som vedľa že ju bude baviť.
Teraz nemám žiadne nápady. Pozerám eshopy a absolútne nič ma neoslovilo.
Pozerala som gabby domček ale vyzerá ako predražená somarina.
Ďakujem za každý nápad.

kavasmliekom
11. jan 2025

Veď jej tam preneste niečo z domu. Zošity, farbičky, plastelína, koralky, lego.

januska12323
11. jan 2025

Prenes tam polovicu starých hračiek, načo ďalšie kupovať?

autor
11. jan 2025

Priniesť staré hračky? Ako tie z ktorých vyrástla? 😆

leveta
11. jan 2025

Keď je to rekreačný dom, ja by som išla do spoločenských hier. Pexesá, karty, ubongo, bingo, človeče, ..čokoľvek co môžte hrať spolu 🙂

autor
11. jan 2025

Áno farbičky plasteliny sú absolútna samozrejmosť. Bez toho nejdeme ani k babke.
Ona má rada tvorivé hry. S bábikami, s plyšakmi, s domčekmi.
Rozmýšľala som o Niečom ako sylvanian families ale podobne má doma.

autor
11. jan 2025

@leveta také tam už máme
Práve o to nám ide, aby tam mala niečo s čím sa zahrá aj sama.

leveta
11. jan 2025

Keď píšeš, že z tých doma už vyrástla..podľa mňa nemá zmysel kupovať ani silvanian..tiež je to len domček..
Moja má rada magnetické stavebnice. Je milión druhov už, ak nemáte ja by som určite ako niečo nové to skúsila teda.

nika11103
11. jan 2025

Veď niečo z toho vsetkeho , co si jej na Vianoce kúpila ;) . Inak ja si nepomôžem ale pre mňa je toto trošku troll alebo snaha o chvalenkarstvo , prepaaaaac , nič v zlom , tak to len na mňa pôsobí 🙂 🙂 . Ale rekreačný dom je super 😉😉

traktor
11. jan 2025

Naša teraz túžila po žehliacej doske, žehličke, práčke, tak to dostala a veru sa s tým prehrá dosť.. Plne funkčná matka😄keďže má aj domček, obchodík, kuchynku a pod.

minesasubu
11. jan 2025

Neviem či poznaš tuto stranku ale vieš si tam veľmi pekne popozerať keď si preklikaš - profesie , tvorivky a pod
https://www.rajhraciek.sk/hrame-sa-na-profesie-...

minka201
11. jan 2025

Píšeš, že má kopu hračiek. Určite sa so všetkými nehrá každý deň ani každý druhý. Prenes jej tam niektoré z nich. Najvzácnejšie sú tie hračky, ktoré dieťa po pár týždňoch opäť vyberie z krabice 😁

sasitimi17
11. jan 2025

Stavebnice, lego, spoločenské hry, plysaky, lopty, basketbalový kôš, keď ma viacej bábik tak bábiky nejaké

kavasmliekom
11. jan 2025

A s čím sa doma hrá? Veď si písala ze dostala toho kopu na vianoce

autor
11. jan 2025

@minesasubu ďakujem popozerám
@sasitimi17 skúsim lego určite. S tým sa hrá všade
@minka201 niečo málo určite prenesieme
Ďakujem

danyelia
11. jan 2025

U nás teraz fičia Albi knihy s hovoriacim perom...

autor
12. jan 2025

Dievčatá ďakujem za rady. Kúpila som niečo, niečo od ruky niečo nové.
Vďaka

siska53
12. jan 2025

Moje deti a ja s nimi sme sa strasne radi okolo toho veku hravali s lego duplom. Kopec kociek, panacikovia.. a ak ma doma vela hraciek, tak by som to rozdelila, ako ti pisu, cast nechala doma, cast vzala tam.