S akou hračkou máte skúsenosti u 6 mesačného dieťatka?

ninka127
27. jan 2014

Ahojte, mám 6-mesačné bábo a chcela by som kúpiť pre ňu hračku, ktorá vydáva zvuky, keďže malú teraz také veci hrozne bavia. V hračkárstve mi odporučili značku Fisher-Price, ale z toho veľkého výberu som nevedela, ktorú hračku vybrať. Niektoré sa mi zdali váhovo ťažké a možno by si ním dieťa mohlo ublížiť. Vzhľadom na to, že tieto hračky nie sú najlacnejšie, by som sa rada poradila, ktorú hračku so zvukovými efektami napr. zn. Fisher-Price by ste odporúčali kúpiť?

moni244
27. jan 2014

auto a na nom je psik, doteraz sa z neho vytesuje, ine zvukove ju nezaujali, potom este piskacia a sustiaca knizka

zuzkat1
27. jan 2014

@ninka127 moja milovala tie knizky. Ma taku co spieva.. a maju takeho plysoveho psa... To asi od roku... Aj taky slimak na vkladanie tvarov od roku... Do roka ficala na hrkalkach a tych sustiach knizkach... Take drahsie veci sme kupovali az neskor

luba28
27. jan 2014

@ninka127 nas mal taky klavir,co hral,ale aj napodobnoval zvieratka podla obrazka,...

ninka127
autor
27. jan 2014

vedeli by ste mi hodit link na nieco konretne? dakujem🙂

zuzik307
27. jan 2014

@ninka127 popozeraj hracky od Lamaze 🙂

andreafan
27. jan 2014

Nas malinky dostal krasnu hraciu knizku od Fisher- Price, je na nej taky psik a spieva rozne pesnicky, je nadherna a malinky ju zboznuje 🙂

sense
27. jan 2014

mame hraciu knizku a telefon do fishera , knizka ju nezujima, telefon trochu, mame aj hracieho slimaka od fishera co sa do neho vkladaju nieco ako "kocky (trojuholnik, kvietok a hviezdicka" roznych farieb, a to ju zaujima asi tak ze tukne do slimaka aby hral, a s tymi tvarmi trieska o seba a o zem ...

a este ju zaujima hraci pultik z choditka, jak dobre ze sa da aj odnat a polozit hocikde...

http://www.babytip.sk/hracky/interaktivne-hrack...
http://www.babytip.sk/hracky/interaktivne-hrack...

bluray
7. feb 2019

najobľubenejšia antistresová hračka môjho niekolko mesačného vnuka je skrčená 0,5 L plast. fľaša uzatvorená uzáverom, a vo vnútri malé mince. Je neuveriteľné ako vie ležiac na chrbáte silno hrkať touto fľašou. Ten víťazný výraz jeho tváričky, keď sa mu podarí robiť to stále hlučnejšie je fantastický 🙂