ahojte maminky, aj vaše detičky fičia na tejto rozprávke?
Ahojte, my tiež. Aj práve teraz malý pozerá 🙂. Prvé čo si ráno rozkázal bolo že chce pozerať macka. Ja ho neviem od toho ani odtrhnúť on dokáže pri tom presedieť aj hodinu, až sa mi to zdá moc. Ja už tie diely poznám naspamäť 😀 .
a ja ju musím ešte aj rozprávať pred spaním na dobrú noc 😀
Ano, je supeeeer
😠 😵 😵 😵
Rozprávka je perfektná, dcéra mi už začala napodobňovať Mášu. 😀
My pri nej papáme.. vtedy je úplne odstavený a otvára ústa jedna radosť...
u nas je tiez velmi oblubena, pozera cela rodina este aj babka s dedom 😀
je to super rozprávka, mne sa najviac páči časť keď sledujú stopy v snehu 😀 pre malých ale i pre veľkých 😉
Ahojte aj maly to pozera velmi rad, a mate DVD alebo ako to pozerate lebo ja to pustam na youtube a uz nam prisiel s orange presiahnuty limit na internet, alebo kde to stahujete alebo existuje to dvd? zatial som nikde nevidela.
Ta rozpravka je, len v ruskom jazyku?
my sme tým nakazili i mojich bratov - 28 a 22 r.
najlepšia časť je o vlkoch myslím č. 7
My na tom tiež fičíme. 😀 A tiež na No, počkaj zajac! 😀
Vtedy vykrikuje Nu pagadi... 😝
Jasneee 🙂 tiez sme na tom frcali..uz od minuleho roka. Malej nevadi, ze je to po rusky 🙂 teda ani mne, ja po rusky viem
aj moje baby ju zbožnujú! dokonca som aj hladala niekoho tu na MK kto by mi ju napálil!..a už ju máme 🙂 aj mne samotnej sa to veľmi páči 🙂
super rozprávka 🙂 už aj por rusky vieme 🙂 aj obrázky su velmi pekné 🙂
je to veľmi pekné..tiež pozeráme... keby bolo tých častí viac... koľko ich máte vy? ja neviem my tak možno 10 cca
@bojovnicka kolko je tých častí? my nejaké máme ale neviem či všetky...
kocky a kde to pozerate? pripadne stahujete? na youtube? to pozerate po rusky?
aj my pozeráme rozprávočku, avšak len na youtobe ... pls, máte niekto aj DVD? 🙂 😉
@dionka a dá sa zohnať aj ten macko? Lebo náš malý je z toho macka úplne hotový.
@gilmoregirl neviem či majú aj macka... moja svokra bola náhodne na Ukrajine, videla tam Mášu tak ju hneď aj kúpila, pýtala som sa jej, či nemali aj maca, ale nevšimla si... chystám sa na Ukrajinu po 10. januári, tak mrknem... 😉
áno, aj moja malá si ju sama púšťa na youtube a dokonca ich vie aj naspamäť spievať už od svojich 2 rokov, teraz má 3 a stále ich žerie 🙂 🙂 🙂
Ahoj, ano a priznam sa že aj my s manželom-krasna je ;)