Ruksak do škôlky

7. jún 2024

Aky kvalitny ruksacik kupujete vasim skolkarom? Dakujem za tipy.

simca06022011
7. jún 2024

My sme mali Skip Hop Zoo.. sovu 🙂)

banalu
7. jún 2024

Ziadny?
Normlne mate niekde nariadeny ruksak? Kedy sa bude vyuzivat? Uprimne ma to zaujima.

janka_266
7. jún 2024

má síce 2, ale nie kvôli škôlke (dostal ich), neviem načo by mu tam bol. skrinky sú aj tak malé, ešte tam pchať ruksa.

diewcatqoo
7. jún 2024

Ruksak sme pouzili v skolke asi 3x za dva roky - ked sli niekam na vylet.

kiki68
7. jún 2024

Affenzahn znacka, mame mys ( Maus z toho serialy v DE )

eva233
7. jún 2024

Záleží či do lesnej škôlky alebo klasickej štátnej. A tiež ci je to 3r alebo predškolák a čo v tom reálne bude nosiť. 😉

tiika
7. jún 2024

Affenzahn, somarika… veľmi sme s ním spokojný, kvalitný, odolný, prispôsobivý, vkusny, velkostne naozaj pre malé dieťa

lasona
7. jún 2024

My používame little dutch...ale nechodíme do škôlky, ale keď ide malý k našim a tak

alzbeta311
7. jún 2024

Fresk

beata_k
7. jún 2024

Prvy, ktory bol v tescu. Nosia si v nom vodu ked idu na prechadzku. Nic specialne sa od neho necaka.

beata_k
7. jún 2024

@banalu Ano, v nasej MS je nariadeny. Nosia si v nom vodu ked idu na prechadzku a v piatok pyzamko.

floren
7. jún 2024

@banalu u nás áno, každý pondelok majú krúžok a musia mať ruksak

pralinka86
7. jún 2024

Nosí si tam flasu a veci/jedlo co dostanu v skolke, spinave veci, pyzamo a pod. Detsky zo sportoveho obchodu

mamatroch
7. jún 2024

Nas maly ma takyto:
https://www.sportisimo.sk/lewro/dixie-9/345623/

V pondelky si v nom nosi pyzamko do skolky, v piatok zo skolky a tiez ked idu zo skolky na koncorocny vylet, nedam mu desiatu do igelitky 😸 Tolko k vyuzitiu v skolke.
...tento ma taku akurat velkost.
Syncek ho ale vyuziva takmer denne (uz dva roky a stale je ako novy). Ked ideme na vylety, nosi si v nom desiatu, pripadne nejaku malu hracku, takisto ked ideme na ihrisko, nosi si v nom flasu s vodou. Plus tam ma stale papierove vreckovky, malu dezinfekciu a par leukoplastov a na boku prazdne mikrotenove vrecusko, keby mu bolo zle v aute, tym padom na to nemusim mysliet pri vyletoch 😉
...a on je rad, ze ma dolezitu ulohu si nosit sam svoje "paksametle". Na desiatu na vylety / ihrisko ma aj svoj desiatovnik. Uz je nauceny, ze ak chce mat vonku pit / jest, musi si to aj nosit. Dokonca ked sa neplanovane zastavime cestou z ihriska v obchode, pomoze s nesenim nakupu a zbalim tam par drobnosti (syr, sunku...) aj jemu.
Podla mna je taky ruksacik pre skolkara uzitocna vec a aj pekny darcek a pomaha mu citit sa dolezito a sucastou timu. Napr. ked ideme na vylet s kamaratmi, kazdemu z deti zabalim do ruksaku aj nieco, cim moze ponuknut ostatnych.

banalu
7. jún 2024

@beata_k
@floren
Zaujimave, dobre vediet.

slavomira236
7. jún 2024

Obe moje deti nosili pondelok v nom pyzamko a ostaval do piatka. Ked bolo prechodne ze poobede teplo dali si donho mikinu aspon som nenosila v rukach

jarnajar
7. jún 2024

@banalu u nás asi nie je nariadený, ale každý má. Deti ich majú rady, nosia v nich v pondelok a piatok pyžamo a medzitým rôzne poklady ako kamienok ulovený na škôlkárskom dvore, šišku, obrázok od kamošky, vlastné voľné tvorby + raz do týždňa veci na krúžok.

banalu
8. jún 2024

@jarnajar mna to len prekvapilo, fakt som sa s tym nestretla. Stretavam skolkarov casto po dedine, ked idu na prechadzky, ked ich vedu do/zo skolky a ruksaky nemaju.
Nejde tak ani o to ci to treba kupit, len som myslela, ze tema "skolskych tasiek" ma este pocka 3-4 roky 😂