Ahojte, syn bude mať rok a štyri mesiace keď pôjdeme na dovolenku, čo myslíte co je lepšie? Koleso také v ktorom bude sedieť alebo rukavniky? Ďakujem 🙂
Za mňa koleso
Cherek rukavniky
cherek
Rukavniky.
Ja bych tie kolesa zakazala🤣🤣🤣 decko sa v tom hybat nevie ja neviem na co je to dobre 🤣
Vestu
citujem z netu:
Radšej rukávniky ako koleso
Nafukovacie matrace, sedačky či plávacie kolesá zvyšujú bezpečnosť dieťaťa, ale s istotou neochránia pred utopením! Deti z nich môžu vypadnúť, vykĺznuť a nemajú sa čoho prichytiť. Overte si, ako pomôcky na plávanie dieťaťu „sedia“– či nie sú príliš malé, veľké, neskĺzavajú z ramena. Oveľa bezpečnejšie sú nafukovacie rukávy (ideálne také, ktoré majú vnútri penu v ochrannej fólii a nadnášajú, aj keď nie sú nafúknuté) a záchranné vesty.
Rukávniky jednoznačne, v tým sa lepšie pohybuje ako v kolese. Ale také normálne rukávniky, nejaké poriadne.
Ja som kupila rukavniky, ale moje dieta v tom absolutne nevedelo fungovat este, takze som ju mala aj tak stale na rukach. Predtym som kupila swimtrainer koleso, ale to u nas tiez zle, mne sa vobec nepacilo, stale som bola v strese z neho 🙉 az potom som konecne nasla super koleso, ja som ho kupila z marketplacu na fcb, ale je to toto https://edwekin.de/produkt/toni/ a to pouzivame aj teraz, v lete vyskusam zasa rukavniky a ak to stale nebude fungovat tak vestu. Niektore deti vedia uz v roku sa udrzat s rukavnikmi a je to super! Ale treba vyskusat na svojom 🙃
Nasa dcerka mala minuly rok rukavniky a s nimi sedela v kolese v takom co ma otvory na nohy.
cherk rukávniky a plávací opasok
Aj aj. Na "plavanie" rukavniky a povozenie na vode koleso. Obe nase deti mali rady, ked boli v kolese a sme si ich s muzom medzi sebou posuvali, prupadne ich v nom vozili. Ale celkovo hranie vo vode, plavanie, skakanie vo vlnach rukavniky. Pripadbe vestu.
Rukavniky.