Rukávniky pre 2-ročné dieťa

6. jún 2023

Ahojte mate skusenosti z Chareks rukavnikmi? Pre 2 ročne dieťa neviem ci kúpiť zelené alebo hneď červené, je to na prvé plávanie v bazéne

petamich
6. jún 2023

zelene ak je to prve plavanie - tie zelene viac nadnasaju a dieta sa menej potapa, pri cervenych sa casto stane, ze sa viackrat potopi a zlakne a blokne sa a nebude chciet ziadne alebo ani ist do vody

tamvtme
6. jún 2023

ja si myslim ze pre 2 rocne su tie zelene uz zbytocne, my sme tiez zacinali v 2 rokoch hned s cervenymi a drzia ju pekne nad vodou, vie sa uy aktivne zapajat a ma v nich lepsi pohyb

autor
6. jún 2023

@tamvtme ja sa len bojím aby sa v červených nepotopila a nezlakla lebo to bude naše prvé plávanie v bazéne

tamvtme
6. jún 2023

Tak daj pre zaciatok aj koleso alebo nejaku dalsiu inu pomocku a ked si bude vo vode ista, tak len rukavniky...po par plavaniach by ste aj tak kupovali cervene....teda to je moj nazor....keby nestali tolko, poviem, kup aj take a take a uvidis😀

basulaak
6. jún 2023

Syn ma od zaciatku cca od roka zelene. Je na na zvyknuty. Drzia ho na 100% nad vodou. Minule na plavani som mu obliekla cervene (uz ma 2 roky) a potopil sa v nich viackrat a ostal prekvapeny. Takze nadalej pouzivame nase zelene, tie ho nepustia pod vodu.

autor
6. jún 2023

@tamvtme no ved práve, chcela som kúpiť takto len od ruky ale žiaľ nikto nemá na predaj a nové sú dosť drahé no ale zas asi najlepšie rukavniky

nikayla
6. jún 2023

Naša mala 5 rokov a nulovú skúsenosť s rukavnikmi, tak sme kúpili zelené a paráda 👌 teraz už prešla na červené

yanni
6. jún 2023

Kup toto
https://www.gymsport.sk/produkt/rukavniky-na-pl...

u nas sa to pouziva od baby plavania az po velkacov ako prva pomocka. Nafukas si ako poptrebujes a keby aj sfukli, tak polystyren, co je ako jadro, udrzi dieta pekne nad vodou.

autor
6. jún 2023

@nikayla ved ani my nemáme žiadnu skúsenosť z rukavnikmi

simca06022011
6. jún 2023

No podla mna sa nepotopi ani s cervenymi, ale ak sa nekupala je lepsie ist na tie zelene. Potom predas a kupis cervene. Ja som malu 1,5r prvy krat brala takto do bazena s cherekom, chytila ju na brehu, hodila do vody a vybavene.. srandy kopec :DD Zase 2r je dost velke dieta aby sa lakalo vody 🙂 Ani cervene ju pod vodu nikdy nepustili, rovnako su nafucane ako tie zelene uplne, rozmer maju iba o 3cm mensi ako cervene. Ale rukavniky nie su koleso, to ju nebude drzat nad vodoou ako stupel, proste si ju vezmes do vody a naucis ju ako s tym plavat.. my sme sa hrali na vydry, tocili, potapali... ano ponori si aj hlavu, no a? :D tak bude prekvapena,a zvykne si. Zaklad je deti ucit plavat, rukavnik je pomoc, je tam viac menej pre bezpecnost nejaku (ale aj tak nebrani utopeniu napriklad). Treba ich aj dobre nasadit.

zuzula507
21. júl 2024

Syn ma 8 rokov a minuly rok ešte plával zo zelenými ,červené sme mu kupili až teraz. Čo sa týka 2ročneho dieťata dnes sme dcére po 1x vyskúšali dať zelené a sa jej šmýkali a to ich mala nafúkane ,ale mala neoprenové tričko ktore máme v plábe zobrať aj ku more, takže som ostala prekvapená a sklamaná.Skúšal ich aj bratov malý 2 ročný na holých rukách a tiež sa mu zošmykli tak ja neviem.Obaja majú tenučké rúčky a okolo 12kg, zelené píšu že sú od 11kg