Ahojte, čo je lepšie pre ročné dieťa (žiadne baby plávanie v bazéne bola Max 5x) koleso Switrainer alebo zelené Chereks rukavniky?
rukavniky, pokojne aj cervene, vyuzijete este par rokov plnohodnotne..
Ryukavniky určite zelené, sú pre začiatočníkov...moja má zelené a už ma 3r
@nesvadbovo
@solinkarka
Staršia má 4,5 roka a ešte stále má zelené, píše sa že pre začiatočníkov že červené sú už pre pokročilých... Bolo by teda lepšie kebyže mladšia podedi tieto zelené a staršej kúpim červené?
Z mojej skusenosti: Ja som druhe rukavniky kupovala, ked mala mladsia 9 mesiacov (starsia tym padom 2,5 roka). Starsia dostala cervene, mladsia podedila po starsej zelene. Ale od cca roka, ked som niekam isla iba s mladsou, brala som tie cervene (kvoli setreniu miesta) a bola s nimi uplne v pohode v bazene. Takze ak mas pre starsiu zelene, tak by som vobec neuvazovala nad kolesom, daj zelene mladsiemu dietatu a pre starsie cervene, alebo mozno pouvazuj uz iba nad pasom (https://www.decathlon.sk/p/337512-120234-detsky...). Ja pre moju cerstvo 5-rocnu uz nenosim rukavniky, ale prave len tento pas, myslim, ze to ma uz lepsi zaklad pre plavanie..
Moji mali hned cervene od roka a pol.
Ak mate zelene,posunula by som mladsiemu a 4,5 rocnemu by som uz kupila obycajne za 2 eura a pomaly ucila plavat bez vsetkeho.
Ok ďakujem všetkým, kúpim teda tie červené 😊