Ahoj maminky,chcem sa spýtať či nemáte niektorá robotyckú rybku, chcela by som kúpiť synčekovi...zabaví sa s ňou?
co je roboticka rybka??
@marionmarion taká mala rybka, ktorá sa vrtí a pláva vo vode, je vhodná ale pre väčšie detí, lebo chvostík sa dá dať dole, malé deti by to mohli prehltnúť, ale inak sa deti vo vani vyzabávajú....
@mmaatt vdaka za odpoved...poradis aj kde to kupim? mam tohladat pod " roboticka rybka? a oriantacna cena?
@marionmarion kupis aj v Draciku,...nasho maleho to bavilo,kym neprisiel nato,ze chvost sa da odpojit a tym padom rybka doplavala,...stale to robil a teraz uz ho to nebavi,....cena je dost cca do 10 eur,......
Ďakujem za informácie, asi mu ju kúpim, skúsim pohľadať aj tu v bazári
hm a vydrzi to tak 1 max 2 dni, alebo len nasa mala taku zivotnost? nehovorim o tej nahradnej baterke, ta vydrzala asi 15min. podla mna zbytocne vyhodene peniaze
@090379 ahoj, ja som ju malému kúpila na vianoce, rybka plávala 5 minút a "zdochla", nepomohla ani výmena bateriek. čiže kúpa 9eur v ťahu!
@csikike presne si to napísala, 5 minút a dovidenia a peniaze akoby spláchnuté. škoda vyhodených peňazí, radšej kúpiť dačo rozumnejšie.
@lalinko2010 To ako vážne? Nešla si ju reklamovať? Malý má v máji narodky, rád sa kúpe, tak som myslela, že by sa potešil okrem áut čo dostane aj tomuto
to je tu take drahe? svagor to malej doniesol z belgicka a stam to stoji asi 1 euro a funguje to uz niekolko mesiacov
My ju mame od marca a uplavala uz svoje-s tale s povodnou baterkou.Vcera sa s nou maly tiez kupal,ale na konci uz baterka koncila,takze ju nabuduce vymenime-dufam,ze bude mat rovnaku zivotnost 🙂
nasa mala ju dostala na vianoce,sprvu euforia,ale uz aj zabudla ze ju ma...
Naša už nemá chvost 🙂 teda dala som jej "protézu" z rybacej návnady 😀 Ale tiež viac menej zapadá do zabudnutia.... ☹
@luba28 10 eur je dost, na to ze to za chvilu znici, lebo ja mam doma takeho maleho znicitela 🙂 Ale vdaka za info...
Ahoj, áno zabaví 🙂 Mne to minule malá hodila do hrnca, som skoro infarkt dostala 😀 V lete sme to hodili do bazéna 🙂