Reklamácia Baby Annabell

24. nov 2024

Ahojte. Prosím Vás keď idem reklamovať baby annabell kvôli chybnému oku ktoré sa zasekáva, tak potrebujem k tímu všetky doplnky? Ani za toho boha neviem nájsť jej náhrdelník 🥲🫣

iivancova
24. nov 2024

Vážne? Otázka na MK? Kontaktuj zákaznícku linku daného obchodu… také jednoduché to je.

autor
24. nov 2024

@iivancova akože máš pocit, že to sem nepatrí? Ľudia sa pýtajú iné skvosty a ja sa normálne pýtam len na reklamáciu 60€ bábiky. Pohoršila som ta nejako?

autor
24. nov 2024

@iivancova je nedeľa večer. Prehľadávam momentálne byt, tak prepáč, že som sa tu opýtala niečo hrozné 😂

mamamasama
24. nov 2024

@iivancova pri všetkých tých kravinách, čo tu denne padnú, mi toto príde ako normálna otázka.

roxanka1
24. nov 2024

A určite ti to vyreklamuju keď bola toľko používaná? Určite k tomu budú všetko chcieť, kde to ideš reklamovať?

autor
24. nov 2024

@roxanka1 kupovaná bola 12/2023 čiže nema ani rok. A reklamovať ju idem v draciku kde som ju kupovala

klip0
24. nov 2024

Nemusi mat vsetko, do reklamacie sa napise s cim si ju doniesla, ci komplet alebo len babiku

autor
24. nov 2024

@klip0 fakt? Dobre ďakujem krásne 🥰 lebo všetko som tu prehľadala a ja vôbec neviem kde to ten škriatok schoval 😂