😉 Dobry vecer. Chcem sa opytat bab ktore ju realne maju doma. Ako je to s tymi vlasmi? Uz mam doma 25eurovu babiku s dlhymi vlasmi a je strasna 🙂 Len ju chytim a plno vlasov v ruke,na koberci, vsade okolo 😀 Tejto Rapunzel vlasy drzia? 🙂 😀
už som objednala, ale ešte nedošla 😉
@tatiana1985 ahoj ja ju mam ale je v zabalena v krabici u nasich. ked si spomeniem najblizsie ked pojdeme k nim tak sa na tei vlasky pozriem zblizka 🙂
my ju mame aj arielu aj bellu plus objednane všetky ostatné z kolekcie disney animator. A vlasy maju krasne nevypadavaju a to sa s nimi moje dve dcerky bežne hrajú česú a mala jeden a pol ročná ju vláči za vlasy a prežila v pohode 🙂
@dankadina vazne? 😵 to by bolo super , lebo vravim aj my mame istu babiku (nie z tejto kolekcie) a len ked ju mala drzi na rukach, alebo sa jej hra s vlasmi, strasne to lieta vsade 😖 😖 vsade vlasy ostavaju z nej
@tatiana1985 aspon babiky z tejto kolekcie su kvalitne
My si tiez chceme jednu objednat,no nevieme si vybrat 😒 vsetky su krasne ale ktora najkrajsia?
@tatiana1985
@jajamalka
@janka196 mne prišla včera tá bábika a vlásky má navrchu ako keby nagelované, alebo zlepené, no česať by sa jej od hlavičky nadali, len dolu, aj vaša to tak mala?
ja som neterke kupila pod stromcek rapunzel je peknucka mala sa s nou stale hrava aj tato mala take lepidielko navrchu jasne ze ked sa jej riadne zamocu vlasy a mala ked ju cese sem tram sa vlasy vytrhaju ale nic hrozne same o sebe nepadaju urcite odporucam kupit
normalne som si musela ist najst nasu rapunzel - uz ju mame od minuleho roku ale teda nasa nema tie vlasy nalepene - su "nasadene" v hlave babiky, nie su zlepene ani nagelovane. po viacmesacnej starostlivosti mojich bosoriek ma vlasy trosku schlpene ale nie je to az take strasne 😀 vcelku prezila 😀
Ahojte, mam na vas prosbu chystam sa cez mimibazar kupit rapunzel babiku (maju taku bez chameleona vraj novy model) . Prosim o info - z akeho materialu je babika (umela hmota, alebo taka tvrda guma ako barbie) dakujem
maminy tak ako je ot stymi vlasmi,daju sa v pohode cesat alebo nie,oplati sa kupa ?? ja mam dcerky tri a to je uz dost velka investicia...vopred dik
@habo568 my mame Rapunzel a Pocahontas a teda Pocahontas ma uz konce akoby z chemlonu, neviem jej to rozcesat. Na nete som nasla navod ze umyt a potom vyzehlit zehlickou na vlasy, tak asi skusim. Rapunzel ma vlasky stale krasne, su jemnejsie ako ma Pocahontas, daju sa stale dobre rozcesavat. Pritom Rapuzel mame o nieco dlhsie. Inak moja mala este nema ani 2 roky, cize sa s nimi "nemaze" a dava babikam "co proto". 😀 😀 A uplne ich miluje, stale sa s nimi hra, pusinkuje ich....urcite je to dobra kupa.
@tatiana1985 jedna baba mi tu poradila, co ma tieto babiky, ze gliskur cierny balzam na rozcesavanie vlasov...prvy krat to bola fuska rozcesat,ale uz je to v pohode, mala sa s nou hraje, cese a vlasky su stale pekne
baby kde by som objednala rapunzel bábiku za normálnu cenu? prosím
@tatiana1985 mi ju mame a kupila som az dve a nelutujem su super.
Toto je tá naša https://www.modrykonik.sk/blog/mirka414/album/t...
zeny to nemyslite vazne... pri kazdej Rapunzel babike 15zaujemcov a to ju nikto nemate naozaj? 😀 😀