Rapunzel bábika

tatiana1985
11. nov 2012

😉 Dobry vecer. Chcem sa opytat bab ktore ju realne maju doma. Ako je to s tymi vlasmi? Uz mam doma 25eurovu babiku s dlhymi vlasmi a je strasna 🙂 Len ju chytim a plno vlasov v ruke,na koberci, vsade okolo 😀 Tejto Rapunzel vlasy drzia? 🙂 😀

tatiana1985
autor
11. nov 2012

zeny to nemyslite vazne... pri kazdej Rapunzel babike 15zaujemcov a to ju nikto nemate naozaj? 😀 😀

jajamalka
11. nov 2012

už som objednala, ale ešte nedošla 😉

janka196
11. nov 2012

@tatiana1985 ahoj ja ju mam ale je v zabalena v krabici u nasich. ked si spomeniem najblizsie ked pojdeme k nim tak sa na tei vlasky pozriem zblizka 🙂

dankadina
11. nov 2012

my ju mame aj arielu aj bellu plus objednane všetky ostatné z kolekcie disney animator. A vlasy maju krasne nevypadavaju a to sa s nimi moje dve dcerky bežne hrajú česú a mala jeden a pol ročná ju vláči za vlasy a prežila v pohode 🙂

tatiana1985
autor
11. nov 2012

@dankadina vazne? 😵 to by bolo super , lebo vravim aj my mame istu babiku (nie z tejto kolekcie) a len ked ju mala drzi na rukach, alebo sa jej hra s vlasmi, strasne to lieta vsade 😖 😖 vsade vlasy ostavaju z nej

dankadina
11. nov 2012

@tatiana1985 aspon babiky z tejto kolekcie su kvalitne

miriss18
15. mar 2013

My si tiez chceme jednu objednat,no nevieme si vybrat 😒 vsetky su krasne ale ktora najkrajsia?

bedovci1
16. apr 2013

@tatiana1985
@jajamalka
@janka196 mne prišla včera tá bábika a vlásky má navrchu ako keby nagelované, alebo zlepené, no česať by sa jej od hlavičky nadali, len dolu, aj vaša to tak mala?

janka196
16. apr 2013

@bedovci1 ahoj ano aj nasa tak mala sem tam akokeby gelik. my sme to ani nerozcesavali. zaplietli sme jej vlasky a hotovo 🙂

bedovci1
16. apr 2013

@janka196 áno? ja som sa pýtala a zatiaľ mi jedna maminka napísala, že ich to tak nemala, tak som sa zľakla, že či naša nieje nejaká "poškodená"....☹

molniak
17. apr 2013

ja som neterke kupila pod stromcek rapunzel je peknucka mala sa s nou stale hrava aj tato mala take lepidielko navrchu jasne ze ked sa jej riadne zamocu vlasy a mala ked ju cese sem tram sa vlasy vytrhaju ale nic hrozne same o sebe nepadaju urcite odporucam kupit

prasiatko30
17. apr 2013

normalne som si musela ist najst nasu rapunzel - uz ju mame od minuleho roku ale teda nasa nema tie vlasy nalepene - su "nasadene" v hlave babiky, nie su zlepene ani nagelovane. po viacmesacnej starostlivosti mojich bosoriek ma vlasy trosku schlpene ale nie je to az take strasne 😀 vcelku prezila 😀

jajamalka
17. apr 2013

@bedovci1 bábika mojej neterky sa dala v prvé dni v pohode učesať, ale časom sa vlásky dosť zachlpateli 😒

mysiatko1
8. okt 2013

Ahojte, mam na vas prosbu chystam sa cez mimibazar kupit rapunzel babiku (maju taku bez chameleona vraj novy model) . Prosim o info - z akeho materialu je babika (umela hmota, alebo taka tvrda guma ako barbie) dakujem

habo568
11. nov 2013

maminy tak ako je ot stymi vlasmi,daju sa v pohode cesat alebo nie,oplati sa kupa ?? ja mam dcerky tri a to je uz dost velka investicia...vopred dik

zuzkagu
11. nov 2013

@habo568 bábika je super, vlasy nevypadavaju, ja ich češem tak že mam ten hrebeň tangle teezer + sprej na rozčesavanie, prečešem a super, vtedy par vláskov vypadne ale nič hrozne, bábiku odporúčam

habo568
11. nov 2013

@zuzkagu jeeej,moc dakujem

canama
19. nov 2013

@habo568 my mame Rapunzel a Pocahontas a teda Pocahontas ma uz konce akoby z chemlonu, neviem jej to rozcesat. Na nete som nasla navod ze umyt a potom vyzehlit zehlickou na vlasy, tak asi skusim. Rapunzel ma vlasky stale krasne, su jemnejsie ako ma Pocahontas, daju sa stale dobre rozcesavat. Pritom Rapuzel mame o nieco dlhsie. Inak moja mala este nema ani 2 roky, cize sa s nimi "nemaze" a dava babikam "co proto". 😀 😀 A uplne ich miluje, stale sa s nimi hra, pusinkuje ich....urcite je to dobra kupa.

ani3012
19. nov 2013

@tatiana1985 jedna baba mi tu poradila, co ma tieto babiky, ze gliskur cierny balzam na rozcesavanie vlasov...prvy krat to bola fuska rozcesat,ale uz je to v pohode, mala sa s nou hraje, cese a vlasky su stale pekne

pancake
28. nov 2013

baby kde by som objednala rapunzel bábiku za normálnu cenu? prosím

nina55
19. dec 2013

@canama
@ani3012
@dankadina baby a cez co te ich kupovali - cez mimibazar? pls radu

mirka414
19. dec 2013

@tatiana1985 mi ju mame a kupila som az dve a nelutujem su super.

canama
19. dec 2013

@nina55 ja som kupovala tu na koniku, u uzivatelky daniela33.