Ahojte, práve sa rozhodujem, ktoré z týchto dvoch by bolo vhodnejšie pre moju onedlho dvojročnú dcérku 🙂
Uvítam akékoľvek názory, skúsenosti a rady.
No ale pozeram, ze som sa riadne rozpisala :o) Nieco taketo dlhe, som uz "nevypotila" poriadne dlho :o))
@pipatko Jeej, tak to krásne ďakujem za obsiahle opisanie 😉 Edte by som sa rada spýtala, lebo teda moja máokolo 90 cm, tak sa trošku bojím, aby jej uz jar napr. malé nebolo :-\ Takže reálne ste s prvým synkom koľko využívali Puky? Už len pre správnosť, bavíme sa o Puky Lrm, že?
Ano, bavime sa presne o tom :o) Sedadlo sa da vytiahnut naozaj vysoko, moj skoro 5 rocny ma 110 cm a sedadlo este zdaleka nema na najvyssom stupni :o) Myslim, ze do tych 6 tich rokov sa kludne povozi, urcite aj dlhsie z hladiska odrazadla, ale myslim, ze okolo tych 5 rokov (najneskor) zatuzia po bicykli. Moj maly sa na tom vozil do 4 rokov, potom mu to " ukradol" mladsi, inak by sa na tom vozil doteraz :o)
Ahoj. Nemam skusenosti s Micro odrazadlom, pravdupovediac ho teraz prvy krat vidim na obrazku, ale mozem ti povedat moje skusenosti s odrazadlom Puky, nakolko ho 2 roky intenzivne v lete aj zime pouzival moj starsi, teraz uz skoro 5 rocny syncek a teraz uz viac ako pol roka pouziva moj mladsi skoro 2 rocny syncek (v novembri bude mat 2). Podla mna lepsie odrazadlo ako Puky nie je :o) ( ale to je len moj mozno neobjektivny nazor, ale ja som s nim bola maximalne spokojna). Kupili sme ho 5 rocnemu na vianoce, tedy mal 23 mesiacov a hned na neho sadol a isiel. Samozrejme to bolo este take " kostrbate", ale naucil sa na nom jazdit naozaj za par dni. Vyhodou odrazadla je, ze sedadlo je dost nizko, maly mal vtedy 87 cm a bolo mu to akurat. Vacsina odrazadiel ( aspon vtedy to tak bolo, ked sme ho kupovali my) malo sedadlo vyssie a maly nedociahol na zem. Dalsou vyhodou ( a tiez to ma len zopar odrazadiel) je, ze ma stupienok na nozicky, co naozaj deticky aj vyuzivaju. Ked sa uz naucia stabilne jazdit, naucia sa drzat rovnovahu, rozbehnu sa, vylozia nozicky hore a potom sa uz len vezu :o) Podla mna velkou vyhodou je aj to, ze nema tu " stredovu tyc" ( napr. Micro ju ma), detom sa omnoho lahsie nastupuje a vystupuje a lahsie manipuluje s tym odrazadlom. Je velmi stabilne, taky nezmar, je pravda aj to, co pisu o farbe- ze sa tak lahko neobije a neosucha. My ho uz mame 3 rok, vozi sa na nom moj mladsi syn, ktory si to vyslovene vydobil ako 1 a pol rocny ( to este ani poriadne nedociahol na zem, odrazal sa doslova ako baletka, stal na velkom palci na nohe, aby sa vobec dokazal odrazit ) a teraz skoro dvoj rocny na tom lieta ako sarkan :o) No ale chcela som povedat, ze najprv sa na nom vozil starsi syn a polovica nasho sidliska (doslova), teraz sa vozi druhy a este stale vyzera super, farba je povodna, stalofarebna, obite je len tam, kde su najcastejsie narazy a to su tyce vedla tej ciernej dosky, inak nema skroro ziadne skrabance. Dalsie plus je to, ze sa neznicili tie postranne " kruhy" na boku riadidla, ktore maju funkciu tlmenia padu, su v rovnakom stave ako ked sme to kupili ( na porovnanie, starsiemu sme kupili bicykel a po roku tam uz nic nie je, len vnutorny obrys riadidla). Posledne na co by som k tomuto " chvalospevu" chcela dodat je, ze ta tyc na sedadlo je naozaj velmi dlha, kludne sa na tom vozi aj 5 rocne dieta a tyc je len nieco viac za polovicou. A uplne na zaver, je lahucke, moj dvojrocny ho kludne zdvihne a prenesie kde potrebuje. Ja ho pravidelne nosim miesto kabelky, ked si maly zmysli, ze ide peso :o)) Ja na Puky nedam dopustit :o) Dufam, ze som ti aspon troska pomohla, ak mas este nejake otazky kludne sa ozvi :o)