Prvý bycikel pre 2,5-ročnú dceru

15. máj 2024

Prosím vás niekde skúsenosti s kupovanim prvým byciklom dcérke chceme kúpiť prvý bycikel číslovanie je to 12" a svokor omacka ma presvieca je jej mam kúpiť 14"nwch to ma na viac rokou aj ké dpodla mňa načo väčší ak naň nedotiahne ? Neviem mate skúsenosti aky bycikel ste kupovali vašim deťom vy?

majka99999
15. máj 2024

BICYKEL BICYKEL BICYKEL 🙄

K teme: zalezi od vysky, ak ma trebars do 100 cm a je utlejsia, tak mozno 12ka by bola lepsia. Inac my sme sli do obchodu na tieto prve bicykle, resp. na inzerat osobne, nech si vyskusa. V tomto veku moje chodili este na odrazadle, nebavilo ich to velmi na nom, tak naco investovat. Potom sme kupili az 14ku.

belllinka
15. máj 2024

Miliónkrát omieľaná téma, bicykel sa nekupuje podľa veku, ale podľa výšky. Zober ju do obchodu a vyskúšaj. Tvoj svokor je fakt "múdry". Ako sa má decko naučiť bicyklovať, keď mu je bicykel veľký?? Dieťa musí oboma nohami dočiahnuť pevne na zem, nie špičkami, ale celými chodilami. A iba tak približne, ak nemá minimálne 100 cm, tak určite 12"-ka veľkosť.

autor
15. máj 2024

@belllinka prestne toto vravím celý cas🤷‍♀️ úplne mi vravíš z duše dkaujem

lenicka298
15. máj 2024

Bicykel určite choďte vyskúšať. Kupuje sa podľa výšky, ako píšu aj dievčatá vyššie. Svokrovi by som povedala, že jej kúpim rovno dospelacky, nech jej vydrží do 18 🙈 Naša začínala veľkosťou 12, tiež keď mala necelé 3 roky. Mala ho doteraz, keďže je nižšia. Teraz ma 5 rokov, cca 115cm, a kupovali sme minulý týždeň veľkosť 16. Za mňa kúpiť radšej použitý(potom ho predáš), ale kvalitný ľahký bike, ako nový ťažký prečačkany, niekde v obchode. Potom deti na tom nevládzu ani ťahať...

mirko84
15. máj 2024

Pozriet si bikeup .sk Pozicias si na par mesiacov 12-ku, zistis ci ma mala vobec zaujem bicyklovat, na jesen vratis a na buduci rok si kupis / pozicias znovu podla aktualnej vysky.

ktochytavzite
15. máj 2024

ja mam 12 v bazare,zacala by som mensim.My sme prvej dcere kupovali 14 v 3r a pokym nedotiahoa tak sa bala,druhej dcere 12 a slo to lepsie na 12,ved treba ratat ze bicykle sa budu menit kazde 2roky.A tu 12 kludne aj do 4-5r moje maju 5 a na 12 este zabicykluju.

autor
15. máj 2024

@ktochytavzite ale to isté som vravela ze treba začať 12 že na niečo to číslovanie je ale muž drží zo svokrou lebo co povie to je pre neho sväté .

ktochytavzite
15. máj 2024

tak na uce iebje lepsie mensi,tak si pozicte maly a potom kupte 14.Aj chlapci z okoloka co zacinali v2,4r sa uciki na 12tke,14 je velka dostane blok a nebude chciet bicyklovat.