Prosím vás niekde skúsenosti s kupovanim prvým byciklom dcérke chceme kúpiť prvý bycikel číslovanie je to 12" a svokor omacka ma presvieca je jej mam kúpiť 14"nwch to ma na viac rokou aj ké dpodla mňa načo väčší ak naň nedotiahne ? Neviem mate skúsenosti aky bycikel ste kupovali vašim deťom vy?
Miliónkrát omieľaná téma, bicykel sa nekupuje podľa veku, ale podľa výšky. Zober ju do obchodu a vyskúšaj. Tvoj svokor je fakt "múdry". Ako sa má decko naučiť bicyklovať, keď mu je bicykel veľký?? Dieťa musí oboma nohami dočiahnuť pevne na zem, nie špičkami, ale celými chodilami. A iba tak približne, ak nemá minimálne 100 cm, tak určite 12"-ka veľkosť.
@belllinka prestne toto vravím celý cas🤷♀️ úplne mi vravíš z duše dkaujem
Bicykel určite choďte vyskúšať. Kupuje sa podľa výšky, ako píšu aj dievčatá vyššie. Svokrovi by som povedala, že jej kúpim rovno dospelacky, nech jej vydrží do 18 🙈 Naša začínala veľkosťou 12, tiež keď mala necelé 3 roky. Mala ho doteraz, keďže je nižšia. Teraz ma 5 rokov, cca 115cm, a kupovali sme minulý týždeň veľkosť 16. Za mňa kúpiť radšej použitý(potom ho predáš), ale kvalitný ľahký bike, ako nový ťažký prečačkany, niekde v obchode. Potom deti na tom nevládzu ani ťahať...
Pozriet si bikeup .sk Pozicias si na par mesiacov 12-ku, zistis ci ma mala vobec zaujem bicyklovat, na jesen vratis a na buduci rok si kupis / pozicias znovu podla aktualnej vysky.
ja mam 12 v bazare,zacala by som mensim.My sme prvej dcere kupovali 14 v 3r a pokym nedotiahoa tak sa bala,druhej dcere 12 a slo to lepsie na 12,ved treba ratat ze bicykle sa budu menit kazde 2roky.A tu 12 kludne aj do 4-5r moje maju 5 a na 12 este zabicykluju.
@ktochytavzite ale to isté som vravela ze treba začať 12 že na niečo to číslovanie je ale muž drží zo svokrou lebo co povie to je pre neho sväté .
tak na uce iebje lepsie mensi,tak si pozicte maly a potom kupte 14.Aj chlapci z okoloka co zacinali v2,4r sa uciki na 12tke,14 je velka dostane blok a nebude chciet bicyklovat.
BICYKEL BICYKEL BICYKEL 🙄
K teme: zalezi od vysky, ak ma trebars do 100 cm a je utlejsia, tak mozno 12ka by bola lepsia. Inac my sme sli do obchodu na tieto prve bicykle, resp. na inzerat osobne, nech si vyskusa. V tomto veku moje chodili este na odrazadle, nebavilo ich to velmi na nom, tak naco investovat. Potom sme kupili az 14ku.