Prvý bicykel pre trojročného syna

kristin16
29. máj 2017

Čaute kočky, chcela by som Vás poprosiť o radu ohľadom prvého bicykla, aký ste kupovali svojim deťom a ako sa vám páčil? Môj syn má 3 roky a zatiaľ má iba odrážadlo, tak predtým ako nejaký kúpime si chcem urobiť aký - taký prehľad.

Ďakujem Vám pekne 🙂

belllinka
29. máj 2017

@kristin16 Hlavne pozeraj na to, aby to nebol ťažký. Koľko asi tak chceš investovať?

kristin16
autor
29. máj 2017

@belllinka na cene mi nezáleží, hlavne, aby sa mu dobre ťahalo, lebo jeden sme skúšali a hrozne ťažko išli pedále..

andrejockat
29. máj 2017

ahoj, my sme teraz vyberali detský bicykel pre dcérku a manžel išiel na to veľmi precízne (ako na všetko 🙂) a nakoniec sme kúpili značku Islabikes. bicykle sú super ľahučké, dobre sa ovládajú, vyrábajú sa síce len v anglicku, ale dodávajú aj na slovensko zdarma. prečítaj si tento poučný článok: https://terminus.sk/~dedo/bike.html. cenovo je to trochu viac, ale je to viac sezón u nás a nie je problém potom použitý predať. ale samozrejme záleží koľko chcete investovať.

belllinka
29. máj 2017

@kristin16 My sme pre dcéru kúpili tento, je jeden z najľahších detských bicyklov, má síce aj spätný prevod, čiže pedále sa točia aj dozadu, treba brzdiť s brzadmi na riaditkach, ale dcéra to zvládla úplne bez problémov. Ona je veľmi spokojná 🙂 Predtým skúšala na takom staršom, ťažkom a to sa iba jedovala, nevládala ťahať...
https://www.cyklospeciality.sk/sk/detska-kola-1...

kristin16
autor
29. máj 2017

@andrejockat super, ďakujem pekne, idem si to naštudovať 🙂

dominika6
29. máj 2017

@kristin16
bicykel kúp kludne aj na bazáre velkosť kolies 16" značka je jedno aká,s pomocnými kolesami,ktoré dáš neskôr dole,kým sa naučí bicyklovať 5x ho obije o zem načo drahý značkový

yanni
29. máj 2017

@kristin16 Ja som jednoznacne za Puky. Mame (mali sme) od prveho 4kolesoveho odrazadla, cez dvojkolesove odrazadlo, az po 16" a 20tku bicykel.
HLavne zalezi na motorike dietata a vysky. Najlepsie je ist vyskusat do predajni.
Puky kludne aj z druhej ruky, tie ani rokmi pouzivania (padnutia, oskretia, hadzania....) na kvalite nestracaju.
My me mali este aj Prophet 16", tiez v pohode.

kristin16
autor
29. máj 2017

@yanni
@dominika6
@belllinka ďakujem vám veľmi pekne žienky 🙂