Prvé odrážadlo Chillafish Quadie verzus Pukylino

zofika475
23. nov 2015

Máte skúsenosti s Chillafisch Quadie? Nie je lepšie ako Pukylino dá sa viac nastavovať ak som správne pochopila. Chcela som aj Chillafish bunzy, ale podľa recenzie veľmi maličké:/ Mám dcérku bude mať 1 rok, chcem to ako darček.

zofika475
autor
23. nov 2015

Uz som raz pisala otazku a pridala som aj diskusiu pretoze tam neviem reagovat. pisala som,ze to chcem aj po byte vyuzit nakolko ide zima....a predtym ako zacnete s mudrovanim,tak mala este nebeha cize asi na tom lietat nebude a nie som blba asi by som to neriesila v byte keby niekto byva pod nami...ale pod nami je pivnica,ak su tu aj take matky,ich problem. Ale neziadam o blbe komenty o nicom...ale o rozdiel medzi odrazadlami.

kuceravasue12
24. nov 2015

nepoznám dieťa ktoré by sa aspoň občas neprešlo po byte na odrážadle či v pavúku tak teraz celú zimu ma sedieť na riti? a čo keď beží tak to nepočuť? ako už sa mi nad bytom deti takto vozili a ozaj si neviem predstaviť, že by som bola taká sprostá sviňa, že by som šla kričať na susedu hej môžete mu zobrať to odrážalo?! 😒tiež mám malé dieťa ak by to robili poobede ak spí tak by som ich upozornila, že malá spí ale inak cez deň keď sme hore nemám dôvod iným kázať aby boli ticho