Primo Logico

lili777
13. apr 2012

Od akého veku je určená táto učebná pomôcka? Čo kúpiť trojročnému chlapcovi? moc sa v tom nevyznám a majú rôzne časti, kto mi poradí?

janka_pn
13. apr 2012

@lili777 my mame Cimo v materskej skolke, ale na ich stranke najdes vela tem a je tam vzdy pisane, ze od akeho veku su vhodne. u nas to maju aj v skolke u najmladsich, asi 4 casti. buduci tyzden idu preberat Na gazdovskom dvore 🙂

lili777
autor
13. apr 2012

@janka_pn no ja zatiaľ vôbec neviem o čom táto učebná hračka je, tak si musím naštudovať. Len som čítala, že je to fajn pre deti, tak chcem niečo popozerať.

janka_pn
13. apr 2012

@lili777 prezri si ich stranku 😉 je tam toho vela. aj tu na MK, ked si das do vyhladavaca tak ti daco urcite vypise 🙂

emogeon
13. apr 2012

@lili777 vyborna logicka hra... su uz aj od 3 rokov... urcite odprucam 🙂

lili777
autor
13. apr 2012

@emogeon a čo kúpiť ako prvé??

emogeon
13. apr 2012

@lili777 cimo v materskej skole, to je od 3 rokov...my mame doma vsetky

http://www.logico.sk/ucebna-pomocka-logico-primo

lili777
autor
13. apr 2012

@emogeon Ja len stále nechápem, čo s tým presne deti robia. nejaká tabuľka s gombíkmi a niečo tam priraďuje? strčím tam tú kartu a čo tam robí? aké úlohy? nejako to na tej stránke nie je bližšie popísané

emogeon
13. apr 2012

@lili777 mas ramik do kt. vlozis jednu z uloh a vzdy je 16 v jednej teme a priradujes tie spravne farebne gombicky k odpovediam... no najlepsie je to vidiet

lili777
autor
13. apr 2012

@emogeon majú to niekde aj reálne, že by som si to pozrela? lebo objednať to a nechápať, no nič moc. Celá tá prvá sada koľko stála?

emogeon
13. apr 2012

@lili777 na stranke mas aj ceny... a my sme kupovali priamo u nich na Hroznovej

lili777
autor
13. apr 2012

Aha, majú aj predajňu, tak skúsim ísť pozrieť asi priamo tam. Aj mi to ukážu

mamavera
14. apr 2012

odporúčam, vynikajúca vec!!!

vulka
14. apr 2012

Aj ja odporúčam. Decká sú z toho v školke nadsEné.

parvitas
14. apr 2012

@lili777 ahoj, tiez rozmyslam nad touto hrou pre dcerku... tuto som nasla video, ako sa s tym hra chlapec, myslim, ze je to celkom prehladne, teda, aspon ten sposob, ako to funguje...

maminky, ktore mate logico doma, aké karty ste dokupovali po Cimovi? zaujimalli by ma napr. kde su zvieratka, alebo oblecenie, rocne obdobia....

lili777
autor
14. apr 2012

@parvitas dáš mi prosím link na to video?

parvitas
14. apr 2012
https://www.youtube.com/watch?v=SjKMhq_r-Cc

@lili777
som zabudla pripojit link 🙂, prepac

saskarisko
14. apr 2012

Ahojte,
@lili777 - dcera sa s nim hrala uz ako 2,5 rocna, a je tam vela uloh, ktore zvladne dieta aj v tomto veku (teraz ma 3 a vybera si stale nove a nove karty, skusa a uci sa. kedze mame vela pracovnych listov, tak ma aj z coho). Syn sa s nim 1x zoznamil u logopedicky, a pre velky zaujem sme ho hned objednali (vtedy mal 3,5 roka). Mame Cima v MS, Malujeme, tvorime a staviame s mackom, Takto sa obliekame, Vsetko co mam vediet, Logicke hry, Nakupovanie je zabava, Ludske telo, Hry na rozvoj reci a Vemir. Pre 3-rocne dieta odporucam Cima v MS, Malujeme, tvorime a staviame s mackom, Vsetko co mam vediet, a potom postupne podla zaujmu dietata

kaja73
14. apr 2012

@lili777

https://www.youtube.com/watch?v=okuM6lAh_Yw

aj tu sa to da pekne pochopit o co ide.
prave som objednala toho cima v MS-maly ma 27m,dufam ze nieco z toho pochopi. 🙂 ak nie, tak to vytiahneme o par mesiacov.

lili777
autor
15. apr 2012

@kaja73 a kde si to objednávala? hoď link🙂

kaja73
15. apr 2012
lili777
autor
15. apr 2012

@kaja73 super, ďakujem, objednám aj ja🙂

emogeon
15. apr 2012

@lili777 skus jedno objednat a uvidis ze postupne aj ostatne 🙂

lili777
autor
15. apr 2012

@emogeon a pre deti od troch rokov je len tých 16 kariet čimo v škôlke? či ešte aj nejaké iné?

klementina
16. apr 2012

mozes si to pozriet v pantha rei. ja s tym moc nadcsena nie som. je to super hra, ale vhodna tak skor do skolky ako doma. my mame cima v skolke zatial iba a karty ktore mala vie urobit, urobila dva tri krat a potom ju to uz nebavilo, a tie zlozitejsie ju nenalakali zatial. nekritizujem to, len je to vhodnejsie skor do kolektivov, je to taka jednorazova pomocka podla mna.

emogeon
16. apr 2012

@lili777 ano 3 roky je ten cimo a potom su uz od. 4 rokov...

@klementina my to mame doma aby deti aj rozmysli pri hrani a zabave a bavi nas to, a tak to je zo vsetkymi hrackami a nehra sa s kazdym stale....

klementina
16. apr 2012

@emogeon o to sa snazi asi kazdy rodic, aby deti rozmyslali.
ja som len vyjadrila, ze je to dost taka jednorazova vec, ktora sa hodi skor do kolektivov, kde sa kazde dieta s tym chvilu pohra, nieco si vyskusa. ale mat to doma je podla mna zbytocne, lebo sa aspon moja dcera s tym dlho nebavila.

emogeon
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilke
17. apr 2012

@klementina zavisi na zaujmoch dietata. nam to vyhovuje ako individualna hra. syn sa nevie odtrhnut, potom nejaky cas pauza, a opat. vdaka logicu sme ho udrzali pocas choroby zopar hodin v posteli 🙂

lejlocka
22. apr 2012

ahojte, su tu este nejake maminkky so skusenostami s touto pomockou? chcela som to kupit synovi k narodeninam a bola som sa na to pozriet v panta rei, ale bola som dost sklamana. neviem, akoze fajn napad, ale za tie peniaze sa mi to zda trosku primitivne... akoze priradovat k obrazkom sa da v kazdom pracovnom zosite. asi mi nieco unika???

lilke
3. máj 2012

@lejlocka skus teda cosi podobne, akoby lacnejsiu verziu - motanice. ak mas mensie dieta, odporucam motanice 1. nie je to len jednoduche priradovanie, dieta sebakontrolou ziskava pocit samostatnosti, a je to dobre i na motoriku.