Od akého veku je určená táto učebná pomôcka? Čo kúpiť trojročnému chlapcovi? moc sa v tom nevyznám a majú rôzne časti, kto mi poradí?
@lili777 cimo v materskej skole, to je od 3 rokov...my mame doma vsetky
Aha, majú aj predajňu, tak skúsim ísť pozrieť asi priamo tam. Aj mi to ukážu
odporúčam, vynikajúca vec!!!
Aj ja odporúčam. Decká sú z toho v školke nadsEné.
@lili777 ahoj, tiez rozmyslam nad touto hrou pre dcerku... tuto som nasla video, ako sa s tym hra chlapec, myslim, ze je to celkom prehladne, teda, aspon ten sposob, ako to funguje...
maminky, ktore mate logico doma, aké karty ste dokupovali po Cimovi? zaujimalli by ma napr. kde su zvieratka, alebo oblecenie, rocne obdobia....
@lili777
som zabudla pripojit link 🙂, prepac
Ahojte,
@lili777 - dcera sa s nim hrala uz ako 2,5 rocna, a je tam vela uloh, ktore zvladne dieta aj v tomto veku (teraz ma 3 a vybera si stale nove a nove karty, skusa a uci sa. kedze mame vela pracovnych listov, tak ma aj z coho). Syn sa s nim 1x zoznamil u logopedicky, a pre velky zaujem sme ho hned objednali (vtedy mal 3,5 roka). Mame Cima v MS, Malujeme, tvorime a staviame s mackom, Takto sa obliekame, Vsetko co mam vediet, Logicke hry, Nakupovanie je zabava, Ludske telo, Hry na rozvoj reci a Vemir. Pre 3-rocne dieta odporucam Cima v MS, Malujeme, tvorime a staviame s mackom, Vsetko co mam vediet, a potom postupne podla zaujmu dietata
aj tu sa to da pekne pochopit o co ide.
prave som objednala toho cima v MS-maly ma 27m,dufam ze nieco z toho pochopi. 🙂 ak nie, tak to vytiahneme o par mesiacov.
@lili777 http://www.pspublishing.sk/sada-logico-primo-10... presne toto som objednala
mozes si to pozriet v pantha rei. ja s tym moc nadcsena nie som. je to super hra, ale vhodna tak skor do skolky ako doma. my mame cima v skolke zatial iba a karty ktore mala vie urobit, urobila dva tri krat a potom ju to uz nebavilo, a tie zlozitejsie ju nenalakali zatial. nekritizujem to, len je to vhodnejsie skor do kolektivov, je to taka jednorazova pomocka podla mna.
@lili777 ano 3 roky je ten cimo a potom su uz od. 4 rokov...
@klementina my to mame doma aby deti aj rozmysli pri hrani a zabave a bavi nas to, a tak to je zo vsetkymi hrackami a nehra sa s kazdym stale....
@emogeon o to sa snazi asi kazdy rodic, aby deti rozmyslali.
ja som len vyjadrila, ze je to dost taka jednorazova vec, ktora sa hodi skor do kolektivov, kde sa kazde dieta s tym chvilu pohra, nieco si vyskusa. ale mat to doma je podla mna zbytocne, lebo sa aspon moja dcera s tym dlho nebavila.
@klementina zavisi na zaujmoch dietata. nam to vyhovuje ako individualna hra. syn sa nevie odtrhnut, potom nejaky cas pauza, a opat. vdaka logicu sme ho udrzali pocas choroby zopar hodin v posteli 🙂
ahojte, su tu este nejake maminkky so skusenostami s touto pomockou? chcela som to kupit synovi k narodeninam a bola som sa na to pozriet v panta rei, ale bola som dost sklamana. neviem, akoze fajn napad, ale za tie peniaze sa mi to zda trosku primitivne... akoze priradovat k obrazkom sa da v kazdom pracovnom zosite. asi mi nieco unika???
@lili777 my mame Cimo v materskej skolke, ale na ich stranke najdes vela tem a je tam vzdy pisane, ze od akeho veku su vhodne. u nas to maju aj v skolke u najmladsich, asi 4 casti. buduci tyzden idu preberat Na gazdovskom dvore 🙂