Prepadli aj vaše deti Polly pockett a Litte pony?

mirka414
30. mar 2010

prepadli vase deti tymto hrackam?moja sa vie hodiny zabavit a kecat s polly pocket a poniky?to je uplne ina kapitola 10ks ma v postielke a ak co i len jeden chyba je katastrofa na svete.aj dvd pony su super.

maruschka
31. mar 2010

Naše majú Polly pockett - butik u babky-tam sa s tým dokážu dlho hrať..A doma ich baví zasa Litlles pet shop - nemocnica. Len je veľký problém s tým, že sú k tomu také tie mini mini súčasti, ako napr. hrebienok, injekčná striekačka, teplomer, atď a to strácajú v jednom kuse...Takže to už ani nehľadám..Ale je to super... 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉

mirka414
autor
31. mar 2010

maruschka tak daleko my este niesme my mame zatial len asi tri babiky z mcdonaldu stymito dcerka zacinala a s casopisu dalsiu jednu tej sa da aj oblecenie vyzliekat a ta sa jej paci viac.a teraz by chcela tu vyletnu lod tak tu asi kupime ale viac sa jej pacia poniky to kupujeme aj casopis a vystrihujeme zalejem ich do folie a stymi sa prehraje cele hodiny.

lussy23
31. mar 2010

Moje sestričky majú Litle pet shop aj tých poníkov, obe sa s tý mradi hrajú, aj keď katka má už 13. Ale ona je postihnutá ☹

mirka414
autor
1. apr 2010

lussy23 to mi je luto.mojej malinkkej dnes prisla zrovna motorka je na dialkove ovladanie.pockala som si na akciu -50%a ozelela tento mesiac topanky a kupila ju pre dcerku.bol ku nej aj dalsi ponik,takze zasa o kusok mensie volne miesto v posteli.

lussy23
2. apr 2010

Mirka - zlatučká je.

mirka414
autor
2. apr 2010

🙂 a uz vieme aj jazdit aj dopredu a dozadu.vrele odporucam.