🙂
dakujem velmi pekne
my mame prednu a za zadnu by som teda nemenila...ja musim maleho vidiet,mne vyhovuje viac predna 🙂
mata1001 - a akú máte prednú, takú tú jednoduchú len na zapnutie okolo pása alebo potobnú tým zadným. nevieme sa rozhodnúť - bojím sa toho, že tie podobné zadným sú vyššie a ja nebudem dobre vidieť, keďže nie som moc vysoká. ďakujem 🙂
Ved to aj ja ma s tym problem ze neuvidim tiez nevynikam vyskou 🙂
predna ma naozaj iba jednu jedinu vyhodu, vidite si na dieta a to je vsetko. je vhodna este tak pre mamicky, ktore chodievaju von same na bicykli s dietatom, cize bud su same, alebo sa partner nerad bicykluje. vsetky ostatne "ZA" davam sedacke vzadu, ja som si tiez chcela kupit vpredu, ale v predajni mi povedali tolko veci, a to neboli ludia, ktori potrebovali silou-mocou predat, kecala som aj so zakaznikmi a jednoznacne odporucaju zadnu. ja by som sa tiez bala mat dieta "za" ocami, ale kedze chodievame dvaja, tak otecko ide za nami a dava mi pozor na dieta, ze ci tam este sedi 😀 😀 😀
Pri prvej dcére sme mali tú klasickú prednú a boli sme s ňou spokojní, ale to ešte neboli tie plastové sedačky do predu a tie sa mi zdajú bezpečnejšie, čo sa týka zapínania. Zadnú som si vyskúšala, ale veľmi mi robila problémy stabilita, keď sa dcérka čo i len kúsok naklonila, aby videla spoza mňa. Ja som určite za prednú, len ešte neviem aký typ. Budem vďačná za každú radu 🙂
maminky, nemate nahodou niektora na predaj prednu sedacku na pansky bicykel znacky Pekas? Tu obycajnu klasicku...
@alusha Ahoj, ja asi mam. Je siva, predna, uplne ako nova, kupena minulu jesen, zo 4 krat pouzita, my teraz menime za zadnu. Pre maleho bol to ideal, teraz sa mi uz sucha jeho hlavka do hrude a krku.. Treba na prednu este okuliarky proti vetru🙂 Sedacku mame u babky, mozem poslat az bud. piatok al. dalsi pondelok. Ak teda chces, porozmyslaj o cene aj so sposobom dopravy, napis spravu🙂 Zatial ahoj, pozdravujem aj vsetky zienky - cyklistky🙂 jana
No my máme zadnú, veľmi dlho sme zvažovali, hlavne manžel, pretože on ju vozí a akosi furt nevedel predýchať pocit, že by malá sedela vzadu a on by na ňu nevidel. lenže všade mu aj v predajniach radili viac zadnú, kvôli bezpečnosti a aj vetru, takto chrbtom trochu malú chráni proti vetru. Tak nakoniec sme kúpili zadnú a muž si zvykol, malá sa celé minulé leto už s ním vozila a veľmi sa jej to páčilo 🙂