Poraďte mi nejaké rozprávky (môžu byť kreslené aj filmové), kde sa tancuje a spieva. Mám 19 mesačnú dcéru, ktorej sa to páči a zháňam pre ňu nejaké nové rozprávky. Mám na mysli niečo také ako je Princezná a žaba alebo Muppets. díky mooc.
@babulatko Moja dcéra má rada pesničky z rozprávok - Na vlásku, Leví kráľ 1 a 2, Kráska a zviera... no a samozrejme slovenské Spievankovo 😵
@carodejnica Na vlásku sa aj nám páči, a Levieho kráľa a Krásku a zviera ešte vyskúšame 😉 skúšala som spievankovo ale nebavilo ju to pozerať, ale pesničky z toho počúva 🙂
Zo slovenskych uz spomenuta Bambulka, Spievankovo, Fiha Tralala a ešte jedno take "spievajuce divadlo" som v poslednej dobe videla, ale nespomeniem si na nazov.
Par hudobnych videii je napr. tu: http://www.veselerozpravky.sk/kategoria/hudobne/
Filmy su asi skor v cestine: Veronika, At ziji duchove alebo novsia rozpravka Tri bratři, pripadne este sa trochu spievalo v rozpravke Lotrando a Zubejda a Šílene smutna princezna
Zo zahranicnych Teletubbies, ktory su v cestine aj slovencine, ale obcas mam dojem, ze to je vytvorene skor na trestanie deti, ked to pocujem. 🙂
my letíme na fíha tralala a od mira jaroša napr. čisté ruky, dobre rano, vstavame, čarovné slovíčka a mnoho ďalších 🙂
Fiha Tralala je top 😉
Neberte nám princeznú
Encanto krásna rozprávka
Veronika , Ať žijí duchové , Bambuľka