Porďte, ktoré vybrať prvé odrážadlo Puky

sivana09
9. mar 2021

Ahojte, chcela by som si nechat poradit.
Rozmyslam kupit synovi prvé odrazadlo, konkretne Puky Wutsch.
Syn ma 17mesiacov ale je malicky, ma len 75cm.
Len sa bojím, aby som nepotrebovala o mesiac kupovat ine, lebo citam ze toto je vhodne od roka a potom je dalsia kategoria od 18 mesiacov. No pozerám ze deti bezne v 18 mesiacoch maju tak o 10-15 cm viac ako moj syn.
Ake mali vase deti prvé odrazadlo? Kedy a kolko vam vydržalo?

ro_manka
9. mar 2021

my máme trybike. to je od roka oficiálne, je veľmi variabilné a veľkosťou je až do 6 rokov. ale synček 20m ešte stále nevie na ňom jazdiť. rovnako ani na Puki odrážadle, ktoré som si požičala od známych. trybike je totiž aj pre menšie deti, ale Puki je o čosi ľahšie, tak som chcela skúsiť, či v tom nie je problém. má svoju motorku (trojkolesovú). skúša stále aj odrážadlá, keďže jeho sestra už jazdí na bicykli, ale vôbec mu to zatiaľ nejde..

pribinak
9. mar 2021

@sivana09 úplne prvé odrazadlo mal syn ako 15mes. Takú tu žlto-modrú plastovú motorku. Jazdil na tom úplne super. Na 1. narodky dostal potom cykloodrazadlo a za 2 dni jazdil na tom ako drak

layla12
9. mar 2021

Syn mal puky wusch do 85cm, mal vtedy 2 a pol roka. Ale on je nízky, a reálne začal chodiť tak v roku a pol. Potom prešiel na chvíľu ( pol leta) na tie plastové motorky za pár eur a od 3 má first bike.

barbie1981
9. mar 2021

Ahoj my sme mali puky wusch a už by som ho nekúpila, syn ho nenavidí, je ťažké a musí sa poriadne rozkrocit aby nebuchal do zadných kolies, teraz na ihrisku majú detičky toto odrazadlo (foto) a už by som išla do tohoto, je ľahké, nehrka a dá sa z 3 kolesoveho prerobiť na dvoj.

naattalie
9. mar 2021

@sivana09 ahoj mam tu istu skusenost ako barbie. Puky bolo synovi tazke a siroke nechcel ho vymenili sme za Chillafish a syn v pohode behal na nom

jance333
9. mar 2021

Funny wheels jednoznacne. my sme ho dokonca kupovali 3-rocnej dcerke :D je dokonale.

sivana09
autor
9. mar 2021

Baby, dakujem vam za skusenosti, teraz rozmyslam nad tym funny wheels, hoci mojmu malemu bude asi este nejaku dobu velke.
Dalsie skusenosti sa uz asi nedozviem, kedze premotivovana moderatorka (neviem kto je, ak viete, tagnite ju) mi zmenila nazov temy z "prve odrazadlo" na nejaky nezmysel, tymto ju pozdravujem...

jance333
9. mar 2021

@sivana09 pozri si na stranke, aka presne je vyska sedadla pri funny wheels na tom nizsom nastaveni a premeraj vysku sedu malemu. to odrazadlo sa fakt oplati, sama som bola prekvapena kvalitou, nakolko je plastove. fest premakane

vevesh
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vevesh
9. mar 2021

Ja mam vsetky puky modely doma (3 deti roznej vekovej kategorie🙈)a teda u nas sa ohrialo skor pukylino - je mensie ako wutsch a potom isli deti rovno na odrazadlo...

simona92101
9. mar 2021

Ako prve mala dcerka v 14m odrazadlo Zopa easy way,velka spokojnost,plynula jazda,nic nehrkoce,lahunke.od 18m jazdi na Zopa tech bike,vyska aj riadidla nastavitelne.u nas maxim.spokojnost s touto znackou. Ziadne plastove hrkotajuce hluposti sme nekupovali

mareri
6. apr 2021

tiež by som najskor vybrala plastovu motorku a ked budu deti vačšie, tak by som kupila nejake odražadlo,nejake bicyklikove

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevericka554
24. jan 2023

My sme boli najspokojnejší s Woomom, má ľahučkú konštrukciu, za chvíľočku na ňom behal ako vietor a aj sa rýchlo naučil potom na riadnom bicykli, keďže mal super prípravu. Naozaj odporúčam, je to kvalita.

frederika887
24. feb 2023

Ja vám z odrážadiel určite môžem poradiť Woom, je ľahučké a hlavne kvalitná značka. AJ stabilné a tým pádom pre dieťa bezpečné.