Poraďte zimné korčule pre 7 ročného chlapca

mazula
22. okt 2015

Baby poradte detske zimne korcule pre 7 rocneho,vaham medzi znackou Fila a Tempish,maly este na korculiach nestal,chcem tie roztahovacie,klasika len noze,nie duo s kolieskami,diky za tipy

janinah
22. okt 2015

syn začínal v 5r. s korčulovaním,rozťahovacie nám neodporúčali,len klasiku,začínal s Botas,je hokejista teraz

katy1979
22. okt 2015

na vikendove korculovanie kludne posuvne. mame doma aj fily. tempish nemame ale mame worker co je kvalitou dost podobne. Pre mna osobne skor fila ako tempish.

belllinka
22. okt 2015

Preco nie roztahovacie? My sme kupili roztahovacie aj vymienacie (noze, kolieska) ked mal 7 a naucil sa sam perfektne aj na lade aj na kolieskovych.

sisaka
22. okt 2015

@mazula roztahovacie urcite nie, skusala som ked mal syn 3 roky, podla mna to nie je vhodne ani na rekreacne korculovanie, po 2 razoch som darovala kamaratke (aj s varovanim). Odporucam normalne hokejove korcule, synovi, tiez 7 rokov, kupujeme zn. Bauer, je velmi spokojny, ani nechce skusit nic ine, maju aj lacnejsie modely urcene pre zaciatocnikov, ci na rekreacne korculovanie - Supreme, Nexus, ak nechces vrazit vela penazi, pripadne kup second hand. Osobne radsej kvalitne korcule po niekom ako nanic nove.

mazula
autor
23. okt 2015

@sisaka prosim ta a ako sedia velkostne chcem to synovi na Vianoce takze nechcem skusat,diky moc

mazula
autor
23. okt 2015

@janinah ahoj,prosim ta preco nie roztahovacie?su nepohodlne alebo nekvalitne?nepredpokladam ze pojdeme velakrat na lad,videla by som to od Vianoc do jari cca 10x,diky za pomoc

sisaka
23. okt 2015

@mazula Ja nezijem v Europe, u nas je velkost korcule o cislo mensia, ako topanky. Syn ma napr. cislo 3 (34 slov.?) a 2 korculu. Zial neviem, ako je to cislovane v Europe
@janinah by mala vediet.

maslenka47
23. okt 2015

@mazula ja by som v ziadnom pripade nekupovala korcule ani lyziarky na slepo, teda ak si nechces koledovat o vyvrtnuty clenok. Ked nechces skusat v obchode, tak skus zobrat syna niekam na klzisko, kde sa daju korcule pozicat a vyskusajte tam.

dominika6
23. okt 2015

@mazula
ak sa korčulovať iba učí,kúp mu rozťahovacie,korčule a pevno sa kupujú iba pre hokejistov

mazula
autor
23. okt 2015

@dominika6 diky moc xa radu

iukas
23. okt 2015

@mazula u nas na kurzoch korculovania pre male deti neodporucali kupovat korcule na klipsne, ale len na snurky, ze len v tych je mozne dotiahnut korculu dietatu pevne na nozku.

miriamkac
26. okt 2015

@mazula
Ahojte
Ja pridám názor:
Pokiaľ sa korčuľovaniu bude dieťa venovať viac ako raz týždenne, je vhodné kupovať šnurovacie s pevným číslom.
Pokiaľ sa jedná o rekreačné korčuľovanie, kľudne postačí aj rozťahovací skelet. Rozťahovacie korčule sú s klipsňami, alebo kombinované zapínanie: šnúrka, klipsňa + suchý zips. Tento trojzapínací systém taktiež fixuje nohu v členku, čo je pri korčuľovaní najdôležitejšie.

mazula
autor
26. okt 2015

Diky moc kupila som nakonie tie duo roztahovacie skusali sme kolieskove cez vikend a maly po pol frcal uplne super,ale uvidime,syn aj plave,bikujeme a dostane aj skate takze to prestriedame a ked ho to velmi chyti kupime profi,dakujem za radu

maminecka2
5. sep 2016

Dobry den, neviete mi niekto poradit ake korcule kupit synovi- bude chodit na kurz 2x tyzdenne, cca od oktobra do maja, min. rok chodil na korculovanie, najskor sme kupili posuvne- to bolo cele zle, potom klasicke zn. thinsulate, vobec to nedrzalo nohu, uplne sa mu v tom vytacali nohy, tak sme vacsinou skoncili v pozicanych priamo od nich (jedna lekcia 5€, aj ich predavali za 160€ 🙄). No a teraz neviem ake kupit, nech su kvalitnejsie ale teda 160€ sa mi nechce davat, a to este ked mu nahodou nozka vyrastie a budem uprostred sezony kupovat dalsie tak ma picne! Neodporucali zatial hokejisticke, tak teraz fakt neviem. Dakujem pekne.

martinkkka22
14. nov 2016

Baby aj ja by som potrebovala poradiť, malý má 6 rokov a este na korčuliach nestál, chcem s ním chodiť korčulovať, tak raz za dva týždne, aké mu kúpiť?

alexmar
4. sep 2018

ja som kupila malemu Fila a som velmi spokojna. v Intersporte ich maju vzdy za dobru cenu:
https://www.kuponyzdarma.sk/insportline-sk/