Ahojte maminky a asi aj tatinkovia 🙂
Prosim o radi ohladom cyklovozika. Moja dcera bude mat v lete rok a chceli by sme zacat s vyletmi na bicykloch aj s malou v cyklovoziku. Mate konkretne skusenosti s konkretnymi typmi? Rovnako si neviem vybrat, ci odpruzeny, alebo neodpruzeny. Moj muz tvrdi, ze je to v podstate jedno, ze po nerovnej asfaltke mat odpruzeny nemusi. Ale ja tomu velmi neverim. Tak som zvedava uz na konkretne skusenosti. Rovnako rozmyslame, ci kupit z bazara, alebo novy. Je to moje prve dieta, takze ja skor rozmyslam sposobom, ze ten najlepsi, najdrahsi, najbezpecnejsi a novy. Ale moj muz sa ma snazi krotit 😉 Tak babo rad 😀
Dakujem
ahoj, ja práve pokukujem po tomto:
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/vanick...
že vraj práve BabyJogger je značka zameraná na kočíky a iné k tomu príslušné veci pre takých športovejších rodičov ...
Ahoj, my sme mali cyklovozík Croozer pre 1 dieťa, kupovali sme ho nový v cykloobchode v ČR. nebol odpružený, ale nepociťovali sme to ako nedostatok. V tom čase bol totižto v ponuke už iba drahý odpružený Chariot. Takže bohvieaký výber nebol. Nakoniec sme ho ale ani veľmi nevyužívali na bicykel, neuvedomili sme si, že bývame pri kopcoch a nie je sranda vybicyklovať hore s naloženým vozíkom. Takže jedine po rovine - asfaltke, tam nám malý vždy okamžite zaspal. Využívali sme ho väčšinou skôr tak, že sme ho tlačili pred sebou či už na kolieskových korčuliach alebo ako terénny vozík/kočík. Využívali sme ho aj v zime, keď boli na chodníkoch haldy snehu, celkom sa to s ním dalo zvládnuť. Momentálne ho predávame, bol kopec záujemcov, už je aj takmer predaný, takže ani toho sa nemusíte obávať. Ak aj kúpite nový, svoju hodnotu nestratí, lebo je to podľa mňa kvalitný výrobok, čo si svoju hodnotu drží.