Ahojte chcela by som malému kúpiť odrazadlo na vianoce ...bude mat rok a pol poraďte s akým ste spokojné vy aj vaši drobci😀
Urcite by som kupovala znacky PUKY. Sice drahsie vozidla, ale velmi kvalitne.
Bez váhania Puky
Hlavne treba vyskusat,nie kazdemu dietatu sedi konkretny typ a znacka,dcerke napriklad Puky nesedelo,je vysoka a taka srandovna na nom bola,ani sa jej dobre na nom neodrazalo.na tej Zope lieta ako sarkan od 13m. Susedkin syn zase vie len na tom Puky chodit 🤷♀️ dost zalezi aj na tom,ci to chcete len po dome na hranie alebo ako dopravny prostriedok.
@choco6 dizajnovo vyzera krasne ale ja osobne by som nekupovala nic, co ma pomocne kolieska. Podla mna to dieťatko brzdi k rychlejsiemu nauceniu sa bicyklovat sa. Mam dve deti, a presne na nich som si to odsledovala, ked zvladnu skvele a sebavedome odrazadlo tak bicykel je uz hracka. Syn sa naucil ako 3 rocny bicyklovat. S tym aitickom mate pravdu, je pre mensie deti.
my mame funny wheels, to je odrazadlo 2v1. Pre mensie deti su 2kolesa vzadu potom sa da prerobit na 1kolesove a este sa da aj trochu zvysit ked dieta narastie. Vyhoda je, ze ma gumene kolesa, tak nehrkoce ako obycajne odrazadla.
https://www.4kids.sk/-funny-wheels-odrazedlo-2-...
Pre 1,5 rocne dostatocne vysoké Puky Wutsch a potom neskor podla toho ako bude po motorickej stranke zdatne puky dvojkolesove alebo podobne stabilne dvojkolesove (su aj vahvo lahsie ako puky). Na tom sa potom povozi rokyyyyyy, Puky preziji nie 1/2/3 deti ale cele generacie. Plastove neodporucam.
My sme mali malého Pukyho. Super vec. A od roka a pol Firstbike. Ešte lepšia. A v3,5 roku bicykloval sam bez pomocnych
Mimochodom.Puky aj Firstbike sa vôbec nemusíš báť kúpiť tu bazarovy. To sú nesmrteľne vozy
@tereziatko11 zopa easyway,perfektne odrazadlo,dieta sa neprevrhne,pekne drzi stabilitu,kolieska nehrkocu