Poraďte odrážadlo - bicykel bez pedálov od 2 rokov

denisekkk
1. nov 2012

Prosim poradte nejake cenovo prijatelne a hlavne nizucke. Strider bike je sice super ale ta cena je hrozne vysoka...Zaujimalo by ma ci su nejake alternativy...dakujem

aivill
1. nov 2012

teraz pozerám aktuálny Tesco leták - tam je nejaké za 34 € ( PC 59 € - ale tie bývajú nadhodnotené...)

petkaa28
1. nov 2012

@denisekkk my sme kupili ybike a nelutujeme. Uzasne nuti drzat stabilitu...da sa zohnat za 39

kaja73
1. nov 2012

@denisekkk sice ma cenu vyssiu-ale starsie modely uz maju nizsie ceny a su tiez super-my mame ten.
A ja na strider nedam dopustit-decka co su vonku sa on biju aj ked maju svoje odrazadla inej znacky.
Je nerozbitne,ine decka maju svoje odrazadla dotlcene-tento je ako ozaj tazko zniciteny,plus teraz sme dokupili vyssiu sedanku , takze maly na nom moze jazdit aj ked uz vyrastol z tej nizsej-maly je ozaj vysoky- co je v zakladne vybave-takze to bude sluzit nadalej.
Ine odrazdla maju bud nizko sedanku a deti z nich vyrastu skoro,alebo vysoko sedanku a deti na ne dorastu az po 2 a pol roku-aj to nie vsetky.
Tento nam sluzi od 15m,dnes ma maly 2,10 roka a este bude dlho sluzit,aj ked sa uz vie aj bicyklovat bez pomocnych-no nebavi ho to ako strider.
Takze sme kupili tu druhu sedanku a ficime na nom dalej.
Investicia sa ozaj vyplatila.
Inak kamoska ho teraz zohnanal v jednom obchode,kde bol vystvena za 50 euro.

aivill
1. nov 2012

Strider bike je lídrom medzi týmito odrážadlami ale sú aj lacnejšie...
To je ako rozhodovať sa či si kúpim BMW alebo škodovku , keď mám peniaze - nie je čo riešiť ..., keď ich nemám - tiež je voľba jasná ...

katy1979
1. nov 2012

Myslim ze ketler robi aj 10'palcove odrazadlo a je aj cenovo dostupne popr. Chicco. Nizsie je aj najmensie puky ci first bike ale tie su cenovo porovnatelne so strider. Popr. popozerat inzeraty a hladat ojazdene.

denisekkk
autor
1. nov 2012

@aivill
@katy1979
@kaja73
@petkaa28
@aivill co som kukala tak sa mi najviac paci strider. na bazare vsak nikde neieje. radsej by som kupila ojazdeny ale nikde ho ik nepredava-cize je asi fakt super.🙂 tu na MK ho jedna pani predava ale za 80€ -to mam za tu cenu novy....keby ste ho dakde nahodou videli prosim napiste...dakujem moc

pajerchinova
1. nov 2012

od dvoch rokov je od ceskeho vyrobcu 2+2 odrazadlo davidek alebo terezka (je to to iste len najednom je napisane davidek a na druhom terazka). stoji cca 70e. je vhodné pre deti od 2 do 4-5 rokov veku, výšku postavy 90 - 125 cm.

pajerchinova
1. nov 2012

Detské odrážadlo DAVÍDEK ako jediné odrážadlo na trhu je vyrábané v Európe a spĺňa bez výnimky prísne bezpečnostné normy EÚ. Odrážadlo DAVÍDEK je veľmi ľahké (váži 3 kg) a deti ho jednoducho zastavia nohami. K bezpečnému zastaveniu alebo kontrole rýchlosti pri jazde zo strmého svahu poslúži zadná ručná V brzda, ktorá je dostatočne citlivá a jej páčka je tvarovaná s ohľadom na drobné detské pršteky. 12˝ hliníkové kolesá sú vybavené guličkovými ložiskami. Pneumatiky s nafukovacou dušou, sú pohodlne mäkké, pretože dezén je pevný a priľnavý za akéhokoľvek počasia.

katy1979
1. nov 2012

Davidek je velky ten ani nepozeraj. Kolko ma maly vysku rozkroku? Ja mam strider ale predavat ho budem na buduci rok takze neskoro pre teba. Skus rakusky ci nemecky ebay. zvyknu sa tam jazdene objavit.

aivill
1. nov 2012

@denisekkk na mmb je nový za 75 € + 5 € pošta...

pajerchinova
3. nov 2012

my mame davidek a praveze 2 rocnemu sedi. Ked zacinal mal presne 90cm a sedielko aj volant sa daju nastavit. Treba si vyskusat v obchode a dieta posadit.

mat_ka
8. nov 2012

my sme tiez posadnuty Striderom a suhlasim s vami.
Nech to stalo co to stalo, je to najlepsia hracka co sme kedy detom kupili. Jazdia kazdy den a Strider miluju. Tazko ho porovnavat. lebo na inych odrazadlach sa zacina v 2,5 - 3 rokoch. a to Strider jazdci uz poskuluju po bicykloch 🙂

toto som nasla o davidkovi na mall.sk 😉
Popis produktu:
Model Davídek vyniká svojou ľahkosťou – váži 4,2 kg

Strider ST-3 ma 2,9 kg.
Nosit a jazdit 4,2 kg musia byt galeje !

wew
1. jan 2013

@aivill pošli prosím ta linka na strider kde si videla na mimibazare
za tu cenu

denisekkk
autor
1. jan 2013

na vianoce mala dostala stridera- ruzoveho ale zatial nezaujal:(

mirasierra
1. jan 2013

Puky

matejko0780
1. jan 2013

ahoj každe dietatko je ine...moj malý dostal strider na meniny to mu chýbali 2 mesiace do 2 rokov, a isiel na nom na po druhom raze 🙂 asi cca 1,5 km..je snim lahka manipulácia pretože je lahký voči iným ...ja len odporučam
PS s inými nemam nejaku moc skusenost,..ja som strider kupovala hlavne kvoli vahe, synček bol malý vtedy malý...

orgovanik1
26. apr 2017

Early Rider 🙂 super kvalita, odporúčam. Už sme kúpili aj bicykel tejto značky.

norika30
26. apr 2017

Puky Lr alebo Lr1 za nas top