Rada by som synčekovi kúpila hračku, s ktorou sa bude vedieť prehrať a zabaviť. Aké máte skúsenosti so svojimi deťmi?
ahojky..ja som kupovala malemu ked mal 6 mesiacikov hracie hracky....take co hraju pesnicky a rozpravaju ...sam si to stukol a uz bola radost na svete 🙂
@jesssica ahoj, dobré sú interaktívne hračky...napr. od Fisher Price - psík (je mäkký, vydáva zvuky, keď ho stláčaš, spieva, rozpráva a dokonca je od 6 mesiacov...🙂)...majú toho viac...náš Števi mal sloníka od FP, Viki zasa prasiatko (super na ohrýzanie a neskôr, keď sa už "presúvali plazením vpred", si ich gúľali ako loptu ...je toho veľa...treba pozerať interaktívne-teda čo svietia, blikajú, hrajú melódie, vydávajú zvuky, hýbu sa...a naozaj stačí pár hračiek - tri - štyri... 😉 ...ale hlavne aby boli poriadne zabalené 😀 ...aby mal čo trhať...(našu Viki najviac zaujal ten vianočný papier🙂...a Števko ten bol zo všetkého taký unavený, že zaspal v hojdacom kresielku pri vianočnom stromčeku 😀
@jesssica my budeme mať na vianoce 4,5mesiacov a ideme malej kúpiť hrazdičku aj s hracou interaktívnou dekou. Záleží aj od toho, do akej miery ho máš pohyblivého, či ti už sedí, či ho baví byť na brušku, či radšej do niečoho trieska...podľa toho. Ale teraz sa poteší všetkému..aj hrkálke. Veľkú hlavu by som si z toho nerobila, ozajstné vianoce budú až budúci rok 😉 . Hlavne nech tam toho nemá veľa, pretože by skôr ostal mrzutý ako by sa radoval. Naozaj stačí 1-2 maličkosti.