Poraďte malé odrážadlo pre malé deti.

misato
20. nov 2019

dobrý deň dievčence, neviem či píšem v dobrej sekcii, ale zháňam drobcovi odrážadlo pod stromček, máte nejakú skúsenosť alebo tip na malé odrážadlo, pre drobné deti? keby sme mu kúpili puky tak by čakal do 2,5 roka aby dočiahol na zem keď si sadne😂klasické odrazadlo len menšie

zuzkaluk
20. nov 2019

Odrážadlo Strider možno používať od 1,5 roka do 5 rokov. Výšku možno nastaviť.

blunka
20. nov 2019

Asi si pozerala nejaky iny druh puky pre starších. Puky Pukilino je od roka a moja 8,5 mesacna dočiahne a odraza sa uplne sama.
Pôvodne ho mala dostať až na vianoce ale uz som vedela ze to poje tak je vytiahnute skor.

majusska202
20. nov 2019

@misato my sme kúpili klasické byciklove dali sme úplne dole sedadlo a chodí na ňom ako šarkan 😂 zo začiatku bola probelm rovnováha ale rýchlo si zvykol. Používame ho od roka a pol a to nás malý je krpec.

andrea_ff
20. nov 2019

@misato za mna toto je top 👍
Teddies Odrážadlo Funny Wheels New Sport 2v1

Ma krasne farby, gumene kolieska co nehrkocu, dve vysky nastavenia, najskor 3 kokesa a da sa urobit na 2 kolesove, lahucke a aj cena je super. Syn ho ma tak rad, ze z neho nezlezie...ide aj cez obrubniky, beton, trava, makadam....a ked ho nahodou nepotrebuje, zavesim lahko na kocik a ideme 😀 syn ma takmer 2.5 roka.

andrea_ff
20. nov 2019

@misato inak mame aj puky, ale na tom jazdi iba doma. Nezda sa mi az tak prakticke, ze je na 4 kolesach...a tiez je tazsie.... Na von je podla mna lepsie to co vyssie spominam 😀

danka808
20. nov 2019

@andrea_ff Tak to mate doma teda veselo :D Puky mi pride tiez nespratny sestra ho ma ale uz by ho druhykrat nekupovala. Stabilita aj ked ma 4 kolieska je taka divna nejaka. Ale zabava pre tedi uzasna :D

andrea_ff
20. nov 2019

@danka808 😀👍 hlavne vtedy je veselo...ked na tom leti a pol rocna dcerka sa plazí po zemi...chuda...uz len cakam, kedy z toho bude nehoda. Asi ho nenapadne odpracem do podkrovnej izbicky 🤦‍♀️😉

andrea_ff
20. nov 2019

@danka808 za mna to teddies je topka naozaj. Sikovne sice plastove...ale tie tiche kolieska su super. Najma, ked mladsia spi v kociku...aspon nas nepocut na koniec ulice 😉

misato
autor
20. nov 2019

ďakujem za pomoc pozriem tipy keď bude kľud ... hľadáme len dvojkolesové ...po chalanoch mame puky a puky xl a ešte jedno ale tak benjamin dočiahne v troch rokoch asi zo sedadla nohami na zem🙈

misato
autor
20. nov 2019

@zuzkaluk ešte otázka a nesmyka sa po daždi keď má plastové kolesá, trojkolky má plastová stabilitu ale keď to je dvoch kolesách?

kallanchoe
20. nov 2019

@misato pozri ceske yedoo.....tiez bol maly nizky tak preto som zvolila toto....som s nim spokojna....pri nasom malom by asi ine neprezilo toto je neznicitelne😉

zuzkaluk
20. nov 2019

@misato mne sa nezdá, žeby sa šmýkalo. Skôr to má výhodu, že neurobí defekt. Môj syn na ňom lieta ozaj každý deň a terén je to kamene, mláky.. Veľkou výhodou je jeho hmotnosť, ktorá by mala byť najľahšia na trhu. Ocení sa to najmä pri nosení.