Poraďte lehátko vhodné od narodenia

2906evelyjne
19. máj 2020

Ahojte prosím Vás vedeli by ste odporučit lehátko/ hupatko vhodné hneď od narodenia - aby bola možnosť polohovať do úplnej roviny (kvôli možnosti aby tam vedelo spať).

Ďakujem za každý tip

monky123
19. máj 2020

@2906evelyjne Ja som kúpila lehátko od Kinderkratf objednala som ho cez mall, keď sa tam zaregistrujte dostaneš naň ešte 8€ zľavu. Mala v ňom spinkala ako malé bábätko a je k tomu aj zavinovačka kde som ju vždy zabalila. Neskôr sa dá polohovať do sedu a využiť ako sedačka. Teraz z neho pozerá rozprávky. 🙂

evinka3007
19. máj 2020

Za mna najlepsie hojdatko od Fisher Price. Mne v tom maly vzdy zaspal, sice sa neda dat uplne do lahu ale ja som ho vykladala dekou, zboznoval sa v tom hupat 😊 je tam na vyber pustit melodie, a moznost aby sa rybky tocili, ako take malinke babo ho to fascinovalo...velka nevyhoda je ze je na tie velke baterky a tie vydrzia max tyzden, ale videla som aj inzeraty kde to kreslo predavali prerobene aj so zastrckou 😊

berny800
19. máj 2020

Ja dporucam babybjorn. Najlepsia vec čo som kedy pri deťoch mala.

2906evelyjne
autor
19. máj 2020

@monky123 ďakujem za tip veľmi nás oslovilo na mall je síce výpredane ale našla som na inej stránke 🙂

monky123
20. máj 2020

@2906evelyjne verím, že budete spokojný a malinké tiež. Neoplatí sa do extrémne drahých investovať mali sme predtým za 180€ a hneď som ho aj vrátila, neprenosne, neskladne. Môj názor Trošku marketingový ťah na prvorodičky. 🙂🙂