Zdravim, poradite, kde kupit kvalitne oieskovisko? Z wickey sme kupili detske ihrisko a kvalita nic moc, nezda sa nam velmi pevne. Dakujem
@mamula20 toto nie je kvalitne 🙄 mame ho doma.
@mamula20 nenatierali. V tom problem nebol. Je lahucke a cele rozhrkane. Nepacilo sa nam hned po postaveni. Ta spodna cast este ok. Vrchna nie. Pri kazdom posuvani dufame, ze sa nerozpadne.
No presne aj o toto nam ide, ze vsetko, co sme videli, bolo megalabilne, lahucke, rozhrkane :(
tak si dajte vyrobit stolarovi, to bude na istotu
Na istotu jedine stolar. Ale ci to stoji za tie peniaze. Lebo realne v tom pieskovisku dieta len sedi a hra sa. Sedi v podstate len v piesku a ten je na "folii" a to drevo ho iba obkolesuje a drzi piesok na mieste. Cize tam na tej kvalite az tak nezalezi. Ak vsak chcete nejaku posuvaciu vrchnu cast, to moze byt problem. Ta vsak nie je nevyhnuta, zakryjes piesok aj inak.
My chceme riesit nejake preliezky a z nich mam teda hlavu ako melon, lebo netusim co pride...a co som videla, tiez rozhrkane, nestabilne.
my sme kupovali neterke pieskovisko z Tanielashop🙂 maju tam siroky vyber a kvalitne produkty. uz ho pouziva asi treti rok a vsetko ok.
Ja planujem len taku tu muslu uzatvaratelnu, nech do neho necikaju macky. Inak je to celkom pevny plast(aspon byval, kupovala som to ako mwga misku na leto pre psa😃)
My máme ako pieskovisko mušku už cca 5 rok a stále v pohode nepopukane a to je vonku aj v zime