ahojte, neviete mi poradiť nejaký dobrý digitálny foťák pre 8 ročného chlapca, ktorý samozrejme dobre fotí a hlavne vydrží aj nejaký ten náraz, nakoľko mu ho mladší brat určite tajne vezme..videla som na nete mcquinové aj spidermanové ale neviem či su aj dobre...vdaka za rady
8 rocnemu dietatu hrackarsky fotoaparat??? radsej by som mu kupila najlacnejsi skutocny fotak.
aj co som tu citala, tie hrackarske maju mizernu kvalitu fotiek 😉
aj ja by som podobne ako ikke kúpila radšej lacnejší reálny digi foťák...pre 8 ročného chalana...my sme našej 5 a polročnej dcérke dali náš starý digi foťák-funkčný, menší, jednoduchá obsluha, len už je bohužiaľ "pomalší" , má svoje roky, ale fotky má ešte celkom k svetu- a ona ho celkom dobre ovláda ...a samozrejme si ho opatruje, aby sa k nemu nedostal jej mladší braček, ktorý tiež veľmi rád (a celkom dobre) fotí...párkrát sa mu podarilo uchmatnúť ten jej foťák 😀
ved píše že chce digitálny.... ja som ten mcquinový videla ale má velmi slabé parametre a za tú cenu zoženiež lepší len nebude s detským motívom, ale to mu hádam nebude vadiť ....
Naša Hana má foťák od firmy Vtech, je skvelý aj keď určený pre menšie deti. Kamoškine 7 ročné dcérky sa s nimi v pohode zahrali.