Ahojte,
viete mi poradiť detský záhradný domček? Plastový vs. drevený?
Za Vaše skúsenosti poprípade recenzie budem vďačná!
🙂
@veronikatothova My máme plastový z Tesca už 2 roky a drží v pohode, žiadna búrka mu neublížila, na zimu ho schovávame. Drevené sú asi drahšie, ale z mojej skúsenosti v pohode stačí aj plastový.
Ja mám plastový ,sestra drevený a podľa mňa je lepšia investícia drevený. Je stabilný narozdiel od plastového. Tie dnešné plasty nič nevydržia. Pri silnejšom vetre do ho sfuklo a odletela strecha už je zmontovana srobami. A spodok tiež ulomeny .
Nepredava niekto nahodou dreveny?
My mame smoby plastovy a neskutocne som spokojna
@petulki1 wow, ten je krasny! Ja prave detom hladam na dvor, ale tie ceny... To ste kupili drevene latky, ci ako? Nevedela by si mi poradit? Mozno by to nasi chlapi potom zvladli... Dakujem
@oblecenieavecicky urcite to chlapi zvladnu, my sme to zvladli s manzelom, ja som spravila projekt, vymeriavala a pilenie a vrtanie robil muz...kupili sme drevene hranoly 3,4*3,4 v obi na kostru domceku a baliky paluboviek v dlzke 2.4m, sindel nam este ostal zo zahradneho domceku, ten sme nekupovali, a podlahu sme tiez mali zvysne laty, este chcem dorobit dvierka, nech to maju komplet...ak najdem, mozem poslat aj moje stavebne planiky ☺☺
My sme mali plastový, vydržal do prvej búrky a bolo po domčeku ...za mna drevený
ďakujem za rady, objednala som nakoniec drevený od Trigano, tak verím, že bude dobrý 🙂
my sme mali chvilu plastovy, okrem toho, ze bol nestabilny, tak aj strasne smrdel na slnku, napokon sme postavili dreveny
Máme už druhý rok plastový z Dracika, túto zimu bol dokonca celý čas vonku, a nič s ním nie je, max čo ho treba trošku vykefovat...
Inak jediné čo by som už nelepila na neho tie nálepky čo k nemu bolo, lebo buď to deti otrhali, alebo dážď to pokazil...
@girlnextdoor Akože tiež nechápem, že plastový je nestabilný, nám v živote nespadol a boli riadne búrky tu a vietor, krúpy padali a domček stojí normálne.
@veronikatothova pri poslednom uragane sme plastovy domcek zbierali po kusoch po celej ceste a to bol jeden s tych vacsich a tazsich modelov, takze ja som za dreveny, vsetky drevene hry su stale na zahrade, ani sa nepohli. Samozrejme zalezi od toho kde bude stat, ak niekde pri dome v zavetri, moze vydrzat, my sme ho mali 3 roky, kym ho vietor nezdvihol, domcek vyletel do vysky a rozbil sa a to bol z tych hrubsich plastov. Lenze sme na kopci, velka zahrada, otverene priestranstvo takze nebol chraneny. No a este vybledol, hlavne ta cervena strecha bola uz len ruzova
Za mňa jednoznačne drevený domček. Je stabilnejší a predsa len drevo je drevo. My máme doma tento domček a dcérka je maximálne spokojná: https://www.enim.sk/produkt/detsky-domcek-duha/ 🙂 🙂
Dobrý deň chcela by som sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť. Máme plastový domček z dráčika a stratili sme tie šruby s ktorými sa domček spájal resp. sa niekde odložili a dedo si už nepamätá že kde ich dal. Čím by sa to dalo spojiť prosím Vás viete mi poradiť prosím????🙂
ja som našim detom kupovala na garden-life. Je so šmykalkou a hojdačkou.
Podla toho, ako mate veterno 🙂 Raz pri burke nam plastovy domcek u starkej sfuklo a take tie spojovacie uchyty sa trochu obili, ale vydrzal to... dreveny je asi stabilnejsi. Na zimu ho vzdy dedo garazuje, tak vydrzal v podstate aj 5r.