Poradíte veľkosť bicykla pre 8 ročného syna?

gazgaz
8. feb 2021

Zdravím. Keďže je situácia aká je, nemožno si bicykel vyskúšať priamo v obchode, tak mám otázočku. Môj syn má 8 rokov a 140 cm. Teraz sa naskýta otázka, či mu máme kúpiť veľkosť 24 alebo už 26? Chceme ísť do CTM. Tú značku mal predtým a boli sme spokojní. Radi by sme, aby mu aspoň 2 roky poslúžil. Vďaka za odpoveď a radu. Ľubica

eestimlha
9. feb 2021

podla rozmerov na obrazku v. 24

romanka_369
9. feb 2021

@gazgaz ja som toto riesila pred rokom..objednali sme podľa rozmerov 24 a samozrejme uz mu je maly🤦‍♀️..ono dost zalezi aj od postavy dieta..

gazgaz
autor
9. feb 2021

@romanka_369 No prave...on je velmi stihly,ale zas dost vysoky 😌

uhnakova
9. feb 2021

Nas osemrocny ma 134 cm a zrovna sme kupili 24 palcovy, ktory mu presne sadol, takze snad vydrzi 2 leta. Kedze tvoj syn je vyssi, kupila by som radsej vacsiu velkost kolies a mozno so znizenym ramom, aby sa mu lahsie nasadalo.

alas20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gazgaz
autor
9. feb 2021

@alas20 skusala som cez mail,ale ochota nebola... a dakujem🙂

romanka_369
9. feb 2021

@gazgaz moj ma 7 je trosku pevnejsi a vysku ma asi 135 cm..no ale ako vravim ta 24 vydrzala rok a teraz treba nový🤷‍♀️..isla by som na Vasom mieste asi do toho vacsieho priemeru kolies ako tu uz bolo spomenuté a ramy su take sportove ze ked aj sa da sedana najnizsie asi by to mal mat v pohode🙂..ale najlepsie by bolo vyskusat, len pri tomto vsetkom to asi tak skoro nebude..ale zas ide jar tak snad otvoria športové obchody aby mohli ludia nakupit a viac sa hybat😁..

gazgaz
autor
9. feb 2021

@romanka_369 veru...ja som zacala rozmyslat uz aj nad bazarom..cim vacsi bicykel,tym strasnejsia suma,hlavne nech nema 15 kg,ved on sam ma 26😂...doteraz mal vzdy novy...tak neviem uz...

eestimlha
9. feb 2021

@gazgaz opravujem, nie 24, ale tu mensiu 26 podla rozmerov na fotk.

alas20
9. feb 2021

My sme nakoniec kupili nasemu 8 rocnemu, okolo 140 cm vysokemu synovi bicykel s kolesami 26'' a ramom S. Ten maly ram bol najdolezitejsi. Predosly prispevok zmazem, je v nom uvedena nespravna velkost.

Na zaciatku vyzera ten bicykel velmi velky, ale syn na nom hned vedel jazdit a vzal si radsej tento, nez ten mensi. No a vyhodou je tiez, ze mu vydrzi dlhsie.

gazgaz
autor
1. mar 2021

@alas20 a mozem sa opytat aky mate konkretne-znacka a typ?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gazgaz
autor
8. mar 2021

@magda15 nakoniec sme sa rozhodli pre ctm 26 a velkost ramu 14.Ide ako fitipaldi 🙂