Poradíte plavecké okuliare pre 3 ročné dieťa?

ema_usiakova
7. mar 2013

Vedeli by ste mi niekto poradiť aké plavecké okuliare mám hľadať pre troj ročné dieťa? Tu som našla jedny http://www.plutvy.sk/plutvy/eshop/4-1-Masky/7-2... no keďže nemám skúsenosti, tak neviem aké by boli vhodné.

Vedeli by ste mi poradiť?

dejnas
7. mar 2013

myslím, že tie okuliarky majú všetko, čo by mať mali... my sme vlani kúpili malej SPEEDO (mala cca 3,5r.) .... veľmi podobný štýl....dobré je ale aj v reáli "ohmatať" materiál, silikón.... aby nikde netlačili 😉

pastelka17
7. mar 2013

My mame tiez kupene Speedo. Urcite doporucujem 🙂 Su super,netlacia,nakolko sa daju upravit podla velkosti hlavicky dietata. My sme kupili set spolu s ciapkou,kt. je uz od 2 rokov.
http://www.plaveckaakademia.sk/sustekova/e-shop...

renab
8. mar 2013

plavecké okuliare by sa mali kupvať tak, že keď si ich priložíš na oči (bez toho, aby si si na hlavu natiahla tú gumičku) a trochu zatlačíš, aby vznikol podtlak, tak by ti ani pri zohnutí hlavy nemali nejakú dobu spadnúť z očí. ak kupuješ dieťaťu, tak to samozrejme musíš vyskúšať na ňom. vtedy sú okuliare OK a neprepúšťajú vodu.

katy1979
8. mar 2013

Mladsi ma take. Ono najlepsie je to vyskusat. Nie vsetko mu musi sadnut a ked mu do toho bude tiect voda to je nic moc. Ak mas moznost nabehni do obchodu a poskusaj. Len pre priklad. Starsi ma 5 rokov a nosi okuliare pre deti od 10 rokov a ciapku dospelacku. Juniorske su mu male. V4 rokoch sme kupili detsky set od speedo a bolo mu to male.

prasiatko30
8. mar 2013

no neviem nam u mladsej tieto taketo nevyhovuju lebo jej aj tak vzdycky padaju a nakoniec jej aj tak natieklo do oci - vcelku jej vyhovovali jedny take ake su na tej stranke tie cressi - aby boli skoro ako potapacske ale bez toho ze by jej to zakrylo nos - ale rozhodne treba vyskusat a prilepit na tvaricku a hlavne aby vzadu ten pasik nebol z jednej gumy - vzdy s dvomi lebo potom sa im to klze dole

hela88
22. okt 2013

My sme nedavno kupovali tiez od Cressi. Asi su dobre, lebo sa odvtedy tesime na kupanie a dokonca v nich aj spavame 🙂