Poradíte knižku pre dvojročného chlapca?

tivka
25. sep 2015

Poradíte mi prosím niekto nejakú dobrú knižku pre chlapčeka tak na 1½ - 2 roky? Aké sú obľúbené u Vašich detičiek? Ďakujem pekne za odpovede 🙂

adoela
25. sep 2015

Rôzne, kde je veľa dopravných prostriedkov, inak sa páčia obrázky v knihe Príbehy o malom medvedíkovi.

lusily
25. sep 2015

U nás letia knižky s nákladnými autami, traktormi a pracovnými strojmi a so zvieratkami.

esterba
25. sep 2015

U nas letela tato: Henry Tullet: Knižka (to je autor: nazov) 🙂

natallkaa
6. dec 2015
Používateľ natallkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natallkaa.

V tomto veku mojich chlapcov bavili zvukové knižky - napríklad zvuky áut alebo zvieratiek. Skús sa pozrieť na www.egmont.cz. Alebo knižky s puzzle, tie ich tiež dosť dlho bavili 🙂

mipam
6. dec 2015

tvrde strany, so zvukmi na stlacanie, leporelo s textom (1-2 vety na stranu), u nas boli oblubene napr:
co uz viem - mam 1 rok, mam 2 roky, mam 3 roky
zabiatko - ludmila podjavorinska
krtko - viac kniziek
zatulane maciatko - beatrica culmanova
moja prva kniha technika ( tvrde strany)
a este take leporelo so sanitkou, poziarnikmi, helikopterou na stlacanie zvukov ( presny nazov neviem)
a nedavno som videla knizku Gruffalo so zvukmi, nemame odskusane, kedze syn uz ma 6 rokov, ale ak by bol mensi tak urcite kupim 🙂

srenata
9. dec 2015
Používateľ srenata je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od srenata.

V tomto veku mali najradšej krtkove príbehy a obľúbenou bola knižka Moj macík

susi123
9. dec 2015

Takisto aj u nas to boli knizky s tvrdymi stranami a leporela, ako napr: Zabiatko, Moj macik, Moj psik, edicia Krtko (Krtko a cisla, Krtko a zazracne slovicka...), edicia Moja prva knizka (Na statku, Zvieratka, ...), Pec nam spadla, edicia o zvieratkach Psicek Bobi-Opicka Kuko-Zabka Kvak-Kocurik Murko....a knizky o traktoroch (Traktor ide na pole), kamionoch, zvieratkach (Poznavame zvieratka). Po druhych narodeninach si oblubil Psicek a macicka, Kubko a Matko, Bambulka- ale postupne, kym sa naucil pocuvat pribeh a zacal chapat suvislosti. 🙂

zanet63
9. dec 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

jednoznacne krtek 🙂

alenka_markova
9. dec 2015

Kup mu knizku Mali muzikanti. na eshope darceky.tvoravia.sk, je krasne malovana aj krasne obasnickovana 🙂

miriamka001
15. dec 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Riekanky - existuje kopec knižiek s klasickými riekankami, pesničkami. Ideálne sú drevené leporelá, aby mohol sám otáčať stránky. Tiež sa prikláňam aj ku knižke Moj macík