Poradíte hojdacieho koníka pre 14 mesačného syna?

mizu89
19. sep 2015

Ahojte maminy.Chcela by som jednoslovnu odpoved ziadne posmesky ani nic take.Dakujem
A teraz k teme.Moj syncek bude mat na vianoce 14 mesiacov a ja neviem akeho hojdacieho konika mu kupit.Poradte dreveny alebo ten chlpaty 🙂 Ktory je najlepsi pre male dieta.Dakujem za odpovede.

jurly
19. sep 2015

ani jeden. dieta sa sa pohra 5 minut a dost.v buducnosti bude akurát zavadzat. vlastna skusenost

domi1988
19. sep 2015

Mne sa to tiez kedysi pacilo,ale podla mna zbytocnost a dalsia vec aby vam z neho este aj nezletel.. Kupte mu radsej nejake kocky alebo drevene puzzle,tam aspon motoriku trenuje 🙂

lejlla
19. sep 2015

ja mam toho chlpateho a som spokojna....za mna toho 🙂

cerez
19. sep 2015

My sme mali dreveného bez opierky a ani jedno z mojich detí sa dlho veru nehojdalo. Hojdali sa cca dve minúty, viac nie. Hračka ich moc neoslovila, viac sa im páčilo hojdanie von. Kamarátka má zas toho chlpatého a na návšteve si naň nesadli ani raz.

liwka
19. sep 2015

Ahoj, my sme mali dva rôzne typy hojdacích koníkov a síce nemôžem tvrdiť, žeby sa dcérka vôbec nehojdala, ale nepatrili medzi obľúbené hračky. Nevedela si tam sama sadnúť, bolo treba dávať pozor, keď sa pokúšala sama zliezť a pod.
Ak Ti môžem poradiť, radšej by som volila niečo takéto: https://www.mamulienka.sk/mamulienka-sk/eshop/4...
je to praktické, ľahké, cez leto využiješ vonku. Ak malému príde kamarát, pohojdajú sa aj dvaja 😉

bubula_007
19. sep 2015

Mne sa páci viac ten chlpatý, ale napíšem za synovca, nehojdaval sa na ňom. Môj syn ma hopsadlo-koníka a tiež sa pre to nepotrha.

yasamin
19. sep 2015

My mame toho vyplatení dcerka ho dostala na prve národný uz bude mat druhe doteraz sa honda a honda aj bábiky alebo plysoveho psa radost trvá viac nez 5 minút a tie plysove väčšinou aj po stisnuti uška vydávajú nejaky zvuk odporúčam plysoveho

monhla
19. sep 2015

My máme oboch a staršia sa hojdala minimálne na oboch a mladšia mala cca 1 mesiac rada toho chlpatého a cca 2-3 mesiace sa hojdala na drevennom.
Hoci to nebola najpoužívanejšia hračka, tak z môjho pohľadu je lepší ten drevenný. Ľahšie sa udržiava v čistote /toho chlpatého nakŕmili raz baby jogurtom a tak aj vyzerá 😝 / a i po čase vyzerá super.

kikuleenka
19. sep 2015

Pre nasu Hanku bol takyto klasicky konik vysoky, takze za mna nie. Mali sme a doteraz mame toto http://www.brendon.sk/Products/Details/46368 a sme max. spokojni, aj Hanka od roka pouziva rada 🙂

mirka414
19. sep 2015

Moja dcerka dostala plyšového ked mala rok a velmi ho milovala,neskor sa na nom hupali aj deticky,ktore sme strážili potom neskor ked sa mi narodil synovec sme mu konika podarovali a dalej skončil u krstnej babky pre vnúčatko takze plyšového konika odporucam .👍🏻🐎 ps: a neskor bol zasa velky hit koníkovi hlava na palice juj ale sa deti nabehali kilometrov 🙂 a naštastie toto hobby dcerke aj zostalo a koníky miluje aj živé a dnes uz je snej jazdkyňa .

nair
19. sep 2015

Pre dieťa chlpatého, pre mňa dreveného (ako doplnok do bytu).. A pre moje dieťa žiadneho z nich 🙂

tajka1986
19. sep 2015

My mame plysoveho,po stlaceni usiek vydava zvuky,urcite hlasujem za tohto. Je vhodny asi tak na ten vas vek,lebo moja ma 27mes.a uz sa na nom hojda tak divoko ze sa bojim nech zuby nevyrazi 😀 Takze ak kupit tak teraz 🙂

denisamarek
19. sep 2015

Ja by som nekupila ani jedneho. zbytocne zabera miesto, a nemyslim si ze deti sa o neho potrhaju

mimimami3
19. sep 2015

My mame toho plysoveho, dcerka ho dostala od starkej k 1. narodeninam, to este ani chodit nevedela a uz sa na neho skriabala 😀 Teraz ma tri a stale sa na nom rada hojda a aj jej starsia sestricka si este obcas na nom zacvala (4,5 r.)... Podla mna je to aj pekna dekoracia detskej izbicky, zavisi samozrejme od velkosti izby... Nasa mensia je taky maly divoch, takze hlavne v dni ked z nejakeho dovodu nemozeme ist von, je konik doslova nasou zachranou, ze sa moze vyjasit na nom, lebo inak by snad uz po stene sa skriabala 🤐

inak my sme ho kupili na inzerat po inych detoch, bol ako novy a kupili sme ho za 10 eur... takze aj to by bolo riesenie... a ak by konik nezaujal, za 10 eur by som ho hocikedy vedela predat, cize by sme neboli stratovi... novy stoji tusim okolo 40.

zuzuzof
16. nov 2015

Dobrý deň, prečítala som si, že jedna mamina Vám odporúča kúpu na internetovej stránke mamulienka.sk. Moja skúsenosť s tými obchodom je skutočne zlá. Chcem Vás na ňu upozorniť. Nedodržujú termíny dodania. Nekomunikujú. Zavádzajú. Klamú. V septembri som si objednávala tovar. Platila som zaň predom. Do dnešného dňa nemám ani tovar, ani peniaze. Dávajte si na tento obchod pozor!