Ahojte maminky, moj synator dostal pozvanie na narodeninovu party svojej kamaratky zo skolky. Tak si lamem hlavu, ze aky darcek jej kupit. Netusim, co je "in" pre dievcata v tomto veku. Len viem, ze ziadne plysaky, tie nema rada. S cim sa radi hravaju vase ratolesti, ak mate v tomto veku? Vopred dakujem za kazdy tip. 🙂
Moja miluje hracky Playmobil, su to take skladacky a figurky. Ceny sa pohybuju od 5 eur az do 200 eur, zavisi od velkosti a poctu skladaciek. Potom samozrejme teraz dievcata skoro vsetky maju radi Frozen
Kazde dieta je ine, neporadis sa s maminkou? Moja je paf z ceruziek, nozniciek, omalovanok, kniziek a puzzle. Ale napriklad sniva o barbie teraz, dostane na meniny 🙂) LEbo nema.. ale ak to dievcatko ma takych babik alebo hraciek dost... u nas plysaky tiez stoja v skrini okrem jedneho jedineho :D A klasicke kocky, lego a pod ju tiez sem-tam bavi...
Predpokladam ze len nejaku drobnost hladas ked je to len kamaratka....pečiatky, plastelina, farbicky, omalovanky, goralky na navliekanie, nieco do kuchynky - riadiky alebo ovocie, zelenina.
čokoládu,nejaké pekné nálepky s barbinami,alebo princeznami(vzhladom k veku),môže príp.v hračkách ozaj prkotinu za 3,- bud náramok s jej menom...atd...chod do hračiek,tam máš milion vecí za pár centov
Ja som kupila presne v takomto pripade puzzle, syn vybral Cars, ale to som vedela, ze to dievca ma rada Cars. A jej mama sa mi extra po par dnoch podakovala, lebo to bolo puzzle tak akurat, ani prilis lahke, ani prilis tazke, a navyse Cars 🙂
Ale tiez si myslim, ze fixky, peciatky, plastelina a vykrajovacky a formicky na plastelinu a taketo su vdacne darceky. Alebo taku knizku, kde su omalovanky, nalepky, logicke ulohy,... sa tiez daju pekne kupit.
Moja v tom čase milovala malých koníkov, poníkov a pod. No farbičky, plastelína, vymaľovávanka, gorálky na navliekanie a iné "kreativ" vecičky sú stále v kurze. Tým sa tuším nedá nič pokaziť, lebo sa z toho vytešujú všetky dievčatá od mojej 3-ročnej malej až po 9-ročnú neterku 😉
Ja by som vybrala len nejakú drobnosť - asi tie pastelky (môžu byť také väčšie, kde je ich viac) alebo plastelínu, farebné papiere a pod. a nejakú sladkosť k tomu. Prípadne nejakú knižku, napr. dcérke sa páčila táto v tom veku: http://www.martinus.sk/?uItem=126494 Alebo takú nejakú kreatívnu knižku s nálepkami a omaľovankami. Určite by som nekupovala nič veľké, bábiku a pod.
Napr.Nieco na kreativne tvorenie, vystrihovacky, omalovanky, naleply, koralky atd