Poraďte prosim aku podložku pre bábätko na hranie, tak aby ju využilo aj ďalšie roky na hranie, aby vydržala, aby sa z nej neodlupovali časti. Rozmýšľam nad lalalu, ale neviem ci to nie je zbytočné tak drahu kupovať, v com rozdiel v porovnaní s inymi podložkami?
My mame skladaciu Casmatino. Syn ma uz 5. Takze vydrzi. Je fajn, ze ju viem poskladat a zobrat napriklad na dovolenku alebo nezavadzia pri umyvani.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/plufsig-rozkladaci... my máme túto
casmatino je fajn,da sa poskladat,je makka a z opacnej strany jednofarebna
Skip hop, je obojstranná, lahko sa povysava, umyje vodou
Baby na co to je dobre? Podlozka...ako na nej udrzite dieta ktore lozi? Ked je dieta vacsie v com je rozdiel ci sedi a hra sa na koberci alebo podlozke? Mne ani nenapadlo taku vec pri dietati kupovat, neviem si predstavit ze lezuna na tom udrzim....
@zooeynka skus si na to sadnut a uvidis rozdiel 🙂
@janetinka27 ty ako dieta si take mala? 🙂
@zooeynka veru nie, travila som detstvo na koberci a bol studeny a tvrdy 🙂 a ked sme sa so segrou bili a tahali za nohu, tak sme sa poriadne oskreli :D teraz, ked som u deciek z rodiny, tak je to super pocit, je to makke, prijemne, kludne si tam polezim, kym sa pri mne hraju 🙂 takze rodiel velky. a teda da sa presuvat, poskladat a najma umyt, da sa z toho postavit "domcek" atd, takze je to celkom zabava
@janetinka27 mozno zvazim pri dalsom dietati. Dcera mala na zemi deku, ani tam dlho nevydrzala a mali sme penove skladacie puzzle...uvidime.
@zooeynka to penove je tiez fajn, je to nieco velmi podobne (mozno s podlozkou je len lahsia manipulacia)
Ja mám vyhliadnutú Casmatino skladaciu, ale celkom som zvedavá na tipy od dalších…