Podložka na hranie pre deti

7. nov 2021

Poraďte prosim aku podložku pre bábätko na hranie, tak aby ju využilo aj ďalšie roky na hranie, aby vydržala, aby sa z nej neodlupovali časti. Rozmýšľam nad lalalu, ale neviem ci to nie je zbytočné tak drahu kupovať, v com rozdiel v porovnaní s inymi podložkami?

jazula
7. nov 2021

Ja mám vyhliadnutú Casmatino skladaciu, ale celkom som zvedavá na tipy od dalších…

compra
7. nov 2021

My mame skladaciu Casmatino. Syn ma uz 5. Takze vydrzi. Je fajn, ze ju viem poskladat a zobrat napriklad na dovolenku alebo nezavadzia pri umyvani.

janetinka27
7. nov 2021

casmatino je fajn,da sa poskladat,je makka a z opacnej strany jednofarebna

enoula
7. nov 2021

Skip hop, je obojstranná, lahko sa povysava, umyje vodou

zooeynka
7. nov 2021

Baby na co to je dobre? Podlozka...ako na nej udrzite dieta ktore lozi? Ked je dieta vacsie v com je rozdiel ci sedi a hra sa na koberci alebo podlozke? Mne ani nenapadlo taku vec pri dietati kupovat, neviem si predstavit ze lezuna na tom udrzim....

compra
7. nov 2021

@zooeynka Ved ho tam nemusis drzat nasilu. Hrala som sa na nej s dietatom. Oproti kobercu velka vyhoda je, ze je maksia. Ked sa ucil sediet, chodit atd, nebuchol si hlavicku, ak spadol. Je to umyvatelne. Ogrckany koberec sa tazsie cisti.

jazula
7. nov 2021

@zooeynka No…my nemáme doma koberce vôbec 🙈. Takže ja pozerám podložku namiesto koberca, zdá sa mi to praktickejšie. Hlavne taká skladacia, že si budeme vedieť jednoduchšie upraviť/prispôsobiť priestor doma.

enoula
8. nov 2021

@zooeynka nie kazdy ma koberec. Su velke, makke, mensie dieta sa tam moze tocit, pretacat, nebuchne sa az tak ak padne, vacsie dieta sa na tom hra, ak su nejake obrazky, aj tie vedia zaujat dieta, su súčasťou hry. U nas je to hlavna herna plocha, vsetko sa na tom stvara 😀

janetinka27
8. nov 2021

@zooeynka skus si na to sadnut a uvidis rozdiel 🙂

zooeynka
8. nov 2021

@janetinka27 ty ako dieta si take mala? 🙂

janetinka27
8. nov 2021

@zooeynka veru nie, travila som detstvo na koberci a bol studeny a tvrdy 🙂 a ked sme sa so segrou bili a tahali za nohu, tak sme sa poriadne oskreli :D teraz, ked som u deciek z rodiny, tak je to super pocit, je to makke, prijemne, kludne si tam polezim, kym sa pri mne hraju 🙂 takze rodiel velky. a teda da sa presuvat, poskladat a najma umyt, da sa z toho postavit "domcek" atd, takze je to celkom zabava

zooeynka
8. nov 2021

@janetinka27 mozno zvazim pri dalsom dietati. Dcera mala na zemi deku, ani tam dlho nevydrzala a mali sme penove skladacie puzzle...uvidime.

janetinka27
8. nov 2021

@zooeynka to penove je tiez fajn, je to nieco velmi podobne (mozno s podlozkou je len lahsia manipulacia)