nemate niekto tohto macka, rozmyslam ho 3rocnej dcerke na Vianoce, aky je? http://www.dracik.sk/plysovy-medvedik-rozpravac... dakujem za rady
Baby ak Vám môžem poradiť, aká zvuková hračka je u nás po celý rok číslo 1, tak sú to tieto 2 knižky. Vo vnútri sa nachádza tematicky usporiadaná dvojstrana - krátky text ku danému tlačítku. A čo je hlavné zvuky sú naozaj REÁLNE - mačička mňauká naozaj ako mačička, delfín vydáva zvuk ako delfín. Moja má 3,5 roka a baví nás hlavne ten Svet okolo nás, mladšia má 1,5 rôčka a tú zasa tie zvieratká - ako robí mačička, havko, atď.
Ja si aj vymýšľam rôzne príbehy a potom poviem, teraz stlač toto. 🙂 FAKT ODPORÚČAM. 🙂 😉
@siimmii
@mery333 kde s a to da kupit?
uz som kupila toho macka uvidime na Vianoce aky bude mat uspech, cicamica1980 MAJU HO V DRACIKU ZA 29€
@cicamica1980 v tescu boli minulý rok prd Vianocami zvieratká asi za 9 €. U nás to nemali. Tento rok bola v tescu akcia na ten svet za 6,5 € 🙂 ozaj je to krásna knižka
@rejaa nakoniec som ich zohnala cez nejaky internetovy shop, uz su doma. mala ma zatial 8,5 mesiaca, takze na "citanie" mame este trochu casu, ale tlacitka uz macka🙂))
@siimmii aj my ho chceme kupit, kedysi som na navsteve videla nieco podobne, aj mna potesia nejake referencie 🙂