Ake mate skusenosti s tymi vyrobkami? Je naozaj plastelina play dooh taka dobra napr. ta tovaren na zmrzlinu? Dkaujem
@bubinko83 ahoj, my máme celkom dobré skúsenosti...aj s play dooh (napr. zubára máme už pomaly tri roky a modelína funguje, len ju treba dobre zatvoriť v tých nádobkách, aby nevyschla ...ale ak začína tvrdnúť, stačí pár kvapiek vody a je to OK...len, ak na tú hmotu zabudnete, zatvrdne...) ...guľôčková je perfektná, až na to, že po kreatívnom tvorení mojich detí, nachádzam všade tie gulôčky...a to sa môžu s ňou hrať iba v svojej izbe pri stolíku 😅 ...ale, našťastie sa dajú odstrániť oveľa ľahšie ako modelína zašľapaná do koberca...
s play dooh som velmi spokojna, ako piše ivett1, ked sa zatvara vydrži dlho.....my sa s nou velmi radi hráme,a hlavne, ak sa dostane na koberec či oblečenie, ide to dole, vysuši sa a vydroli, takže ja som spokojna.
Play doh je super, máme zatiaľ základnú sadu bez tých kadejakých zázrakov a je fajn, dobre sa odstraňuje z akéhokoľvek povrchu a teda nalepená už bola kadekde 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka s tým ľahkým odstraňovaním z akéhokoľvek povrchu celkom súhlasím...ide aj z toho vlasového koberca (čo máme v obývačke, síce krátky vlas, ale hustý, hustý...) len musím počkať kým zaschne a až potom nabehnem s kefkou...😀
@ivett1 tak tak, z koberca, z papučiek, z vlasov, zo psa 😅 😀
@beruska.zuzanka ...zo psa?...no, to je chlapík, keď to vydrží...náš je už "starý pán"...ten sa už nechá ledva pohladkať...
@ivett1 my máme tri a pol ročnú kokricu a už si zvykla na kadečo 😀
@beruska.zuzanka no...kokríci su všeobecne pohodári...my máme stredného bradáča...(je to "kapitola sama o sebe"...)
play dooh - najhorsia plastelina, vyschne za par dni..zo zaciatku je super, perfektne sa s nou pracuje, ale aj napriek tomu ze som ju za kazdym odlozila naspat do kelimpka...po par dnoch sa zacala krusit a vyschla....nechapala som, a kamaratke sa stalo to iste...
@jespera tak toto sa mi este nestalo, aby po par dnoch vyschlo, si si ista,z e ide o Play-doh a nie o nejaku neznackovu napodobeninu?, nam play doh vydrzi aj rok - neoblubene farby, zalezi ako casto sa otvara a ako dlho sa s nim na vzduchu pracuje, casto krat leti hned do kosa, syn rad spaja rozne farby a to uz potom neodkladam, plastelinu nepouzivam vobec, este z detstva si pamatam,ze taka starsia aj dost smrdela a hlvne nesla z nicoho odlepit, play doh, ako uz z nazvu vyplyva je skor cesto, ako plastelina, takze na vzduchu stvrdne a nie je problem odstranit, pridat vodu ma nikdy nenapadlo, ak sa mi zda, ze sa zacina drobit vyhodim
mozno som mala riedit vodou - to som neskusila, ale fakt mi neskutocne vyschla a napodobenina to nebola, original...
ja tiez mozem len odporucit. Hrame sa s nou naozaj skoro denne a nemali sme este problem s vyschnutim. A super je aj to, ze sa da dat v pohode dolu z koberca aj zo sedacky 🙂
@bubinko83 najlepsie skusenosti s touto plastelinou. dlho vydrzi meká, samozrejme vzdy som dohliadla aby sa pekne pozatvarala do dozy aby nevyschla. a ked sa nahodou namrvilo na nasom BIELOM koberci 😅 tak som to nechala vyschnut a potom to krasne slo povysavat, ziadne prilepence, ani zniceny koberec 🙂
Ktorá je najvhodnejšia ako prvá? Neviem či to bude malú baviť (3roky v máji), tak nechcem hneď zmrzlinu,zubára a také veci. Je nejaký základy set s náradím? Alebo v každom sete je to náradie (nožničky, valček atď. )???
vie mi niekto napisat, preco ta plastelina tak strasne smrdi, ked je vraj robena na "prirodnej baze"? ja stale, ked sa s tym dieta hoci len 15 min. hra, musim vyvetrat izbu, tam je priserny vzduch, ked pridem z inej miestnosti, neda sa mi ani dychat... a nie som sama, uz som na to poukazala aj inym clenom rodiny a pocula som len poznamky typu: to je nejaka chemia toto. tak co je vlastne pravda? priroda predsa tak strasne nesmrdi 😅 a mame original podotykam....
baby , smrdi original??? kt. sada je najlepsia???
podla mna je playdooh fajn, na zaciatku, potom rychlo vyschne, teda aspon u nas 😕.