PlasmaBike a vaše skúsenosti

zuzinr
24. aug 2012

Chcela by som sa spytat ci nahodou niekto nemate plasmabike, rozmyslam nad tym ze by som to kupila synovi na vianoce, lebo vobec neviem co mu kupit. Mame doma po starsich detoch a rozne odrazadla - motorky, auto, traktor, kolobezky - takze take nieco by som uz nechcela kupovat. Aj ked toto je nieco podobne ako odrazadlo, chcela som sa spytat ak ho niekto mate ci ste s nim spokojny alebo ci je to len zas nejaky vymysel?

ingoli
23. jan 2013

@zuzinr dobry vecer..aj ste kupily toto odrazadlo??lebo nad ním uvazujeme tak ci máte a ako ste spokojní..dakujem

reisi
30. jan 2013

My ho mame, maly ho pouziva zatial len po dome. Mame ho od vianoc.

mat_ka
30. jan 2013

baby preco riesite takuto zalezitost, ked mozete naucit dieta jazdit na poriadnom odrazadle a moze ho ovyuzivat aj vonku az do 5 rokov. Ked nas mensi syn vedel chodit dali sme ho v 15 mesiacoch na Strider a odvtedy, je strider s nami vsade a stale. radsej zainvestuj do poriadnej veci co ti vydrzi par rokov ! myslim to uprimne !
pozri si ake male deti jazdia na Strideri: https://www.facebook.com/pages/Odrazadlo-Stride...

reisi
31. jan 2013

@mat_ka ved nikto nepise ze strider nie. Ja ho na jar urcite kupim,uz sme ho skusali u kamaratky. Ale motorku som pre maleho chcel tiez aj takuto inu, nech ma na vymenu, na zabavu... My schosnujeme aj dve motorky aj strider na von aj auticka kadejake na jazdenie.