Prosím je u vás využitý piklerovej triangel? Do koľkých rokov? Je to dobrá kúpa? Nemá niekto na predaj? 😁Dakujem
@simsalabim no ved vyzerá a malý rad prelieza.Len neviem do kedy ho to bude baviť. Hra sa väčšinou s autíčkami, tak sa bojím, či by to využil. V zime by to bolo asi super.
@jaja23 ale ved auticka sa po tom daju super spustat 🙂
Ja by som uz taketo drahsie veci kupila iba za predpokladu ze by si to syn niekde odskusal a videla by som ze ho to bavi. Inak je to dost riskantna kupa. Ja som kupila krpcovi tu hojdaciu dosku za 100 eur a veru ho to nezaujalo a pouziva to ako stupienok 😖 😀
My sme piklerovej triangel kupili 20 mesacnemu v case korony v marci namiesto preliezok, ale moc ho to nezaujalo, obcas na to vylezie, obcas sa smykne, ale za tolko penazi bola moja predstava uuuuplne niekde inde. Bavi ho po tom spustat auticka, ale aj to len raz za cas. Tak stale dufam,ze teraz ked ide zima a zas nemoznost vonkajsich ihrisk, ze to vyuzijeme.
Maminy, ktore maju vase deti doma Piklerovej triangel. Odporucate kupit alebo nie? Nas ma 18m. Mame Utukutu spectra a to ho vobec nebavi. Ale za to rad sa liape kade tade, fyzicky je zdatny aj smely a vidim, ze hlada vyzvy.
@jaja23 musela som si to vygooglit... vyzera to super. Podla mna sa to vyuzije. Moj manzel zvykol zvesit plne dvere, opriet o sedacku a decka sa blaznili..... no dlho, snad cely predskolsky vek. To je nieco na sposob tej smyklavky v tom triangli 😉