Ahojte baby, máte doma pieskovisko z Lidla, pripadne to z Kauflandu? Zaujimalo by ma, či je to sklápanie striesky ľahko ovládateľné a ako ste celkovo spokojne. Ďakujem za všetky skusenosti
Nám tú striešku pri prvom nárazovom vetre zlomilo. Bežne sme dávali dole striešku na noc, ale počas dňa ak bolo pekne nie. Strašne labilná. To je pekné len na obrázku. My sme dali potom preč aj pieskovisko.
Nám sa tá strieška po jednej zime celá zlomila, ale ten spodok je super 🙂 Máme z Lidl
U nás pieskovisko bude už 4 rok,všetko OK okrem tej striešky,zlomila sa jedna strana drážky,takže sme zakrývali len tak..
Baby ďakujem veľmi pekne 🤗
Aj nam sa strieska zlomila, ale my tu mame strasny narazovy vietor ... tiaz sa strieska zadrhavala, ked ju dava hore jedna osoba, chodi z jednej strany na druhu, ale to mi nevadilo, dobre posluzila strieska ... spodok stale drzi ... ale uz by som asi nekupila.
Pieskovisko mame tri roku vonku aj v zime a zatial je ok,strieska sice zadrha ale to je najmensi problem da sa to v pohode zasrobovat aj dat dole
Maminky ma prosim pieskovisko z lidla spodok?
ahoj, pieskovisko ako take je fajn, ale ta strieska je nanic, tu sme dali po par dnoch dolu a zakryvali len tak. Tie sruby sa zadrhavaju v drazke, clovek musi postupne spustat jednu aj druhu stranu, behat hore dolu, ak je sam, ide to tazko... Inac ale pieskovisko bolo ok.