Penové puzzle - pranie

alex5896
3. feb 2023

Skusali ste penove puzzle prat? ☺️ Mala som kupit radsej podlozku co uz prostr narocna idrzba ja len ci to niekto neskusil do pracky mam rozmer 30x30 cm a asi 20 ks 🙏

janka_266
3. feb 2023

@alex5896 veď to len osprchujte vo vani a uschne to

janikk54
3. feb 2023

fuha, toto by mi teda ani nenapadlo prat :D otazne je, ci sa take nieco vobec zmesti do pracky :D kazdopadne, asi by som to radsej len osprchovala, ak je to take velmi spinave, ako ti poradila pani/slecna vyssie, moze sa to v pracke znehodnotit🙂 fakt nemozes vediet, co sa s tym stane, mozes to este olutovat :D

thereisabear
3. feb 2023

Skúšala som, nezničilo sa to, ale asi jednoduchšie je pretrieť v celku mokrou utierkou.

lady_hurts
3. feb 2023

@alex5896 určite by som to nedávala do pracky. Keď sa zašpiní utriem vlhkou handričkou.

saxana000
3. feb 2023

Skusala som aj pracku aj umyvacku riadu vydrzali to ale bolo to na nervy otocila som aj 7 pracok.mali sme ich 70 kusov po celej izbe a to takych zvieratkovych co sa prostriedok vzdy nakomplet rosypal..ku koncu som to uz len rozobrala vo vani osprachovala najspinavsie mydlovou hubkou vysuchala splachla a asi 1.den susila po celom dome alebo mozes aj vysuchat do starsich uterakov hlavne spodok aby nevydulo parkety vrch uz uschne aj sam.potom som to zas este pol dna skladala.uz by som ich nikdy nechcela radsej tie velke 50cm vkuse alebo podlozky.alebo koberec a mat doma nejaky tepovac keby sa stala nehoda