Originálny darček k prvým narodeninám dievčatka

srnka1122
7. dec 2015

Ahojte maminky prisla som tu nabrat nejaku inspiraciu najaky napad lebo mam pocit,ze nic nevymyslim ☹ mam najlepsiu kamosku,ktora ma rovnako ako ja dcerku par mesiacov mladsiu od mojej. Blizia sa jej prve narodeninky a ja jej chcem dat nieco vyznamne co bude mat odomna a aj ked sa na to pozrie ako 20 rocna tak si na mna spomenie..nieco originalne co jej ostane. Poradte mi prosim,hracky tie su samozrejmost a uz ich mam nakupenych dost. Mame s kamoskou velmi blizky a dobry vztah takze mi na tom velmi zalezi. Ona napriklad dala mojej dcerke krasnu fotoknihu s fotkami a textami ktore sama urobila bol to krasny darcek tak ja by som tiez chcela nieco pamätne..za kazdy navrh dakujem 😉

pribinak
7. dec 2015

sadu na otlacok rucicky a nozicky a fotku k tomu

8291
7. dec 2015

@pribinak to je super nápad.nasa ma 17 mesiacov a mna tak strašne mrzí ze som to nekupila ked sa narodila,neviem kde som mala hlavu ze ma to nenapadlo.Rozmyslam to kúpiť na Vianoce ale už ma 17 mesiacov😡

pribinak
7. dec 2015

@8291 ved to nevadi, mozes jej to otlacit 24.12. aj to je pekny a zaujimavy datum

8291
7. dec 2015

@pribinak videla som to aj v dráčiku,len neviem vo je to dobré ze ci to zoberie celu nôžku aj rúčku.vies poradiť prosím ťa kde by som zohnala fakt dobré?

pribinak
7. dec 2015

@8291 ja som to kupovala v nejakom detskom obchode, uz si nepamatam kde, robila som to ked mal krpec 3 mesiace, na muzove narodky a vysla mi rucicka aj nozicka

8291
7. dec 2015

Ďakujem tak ja to riaknem z toho Dračika lebo nikde inde som to nenašla

srnka1122
autor
7. dec 2015

Odtlacky sme im uz robili spolu ked mali bambule par mesiacov takze ako darcek budem musiet vymysliet nieco ine 🙂

maminecka2
7. dec 2015

Ahoj, videla som na sashe krasne fotoalbumy s pribehom, urobia na mieru, fakt nadherne.

amy2408
7. dec 2015

@srnka1122 napr.v tych fotodarcekoch robia aj salky alebo vankusik kde by si dala jej fotku s tvojou dcerou. Salku bude mat vystavenu a ked ju nerozbiju moze z nej pit kavu aj o tych 20rokov.

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
Zobraz