Máme v pláne kúpiť drobcovi na prvé narodeniny konkrétne odrážadlo ybike. Len neviem, či je o stabilné, a hlavne bezpečné. Malý je dosť akčný a živý. Druhá varianta je odrážadlo "puky wutsch". Ďakujem za infošky.
Ortopedi prave doporucuju odrazadla. Nejednalo sa skor o choditka?
Ale k veci mali sme puky wutsch pri oboch detoch. ybike si chvalia tiez. Hlavne ma vzadu kolieska blizsie pri sebe tak sa tam nemotaju nohy. Na wutsch si deti musia zvyknut davat nohy sirsie od seba.
máme wutsh, prvá ho používala do 3rokov a už čaká na sestru, spoľahlivé, stabilné, pevné, dizajn sa mi páči, cena je vyššia, ale dá sa zniesť, malá dostala k 1. narodkám a hneď sa zamilovala 😀
nemyslim, ze niekto moze neodporucit odrazadlo..urcite ste si to pomylili s choditkom..to sa neodporuca..odrazadla su praveze super vec..
My sme mali Puky wutsch..a je vyborne..nas na tom lietal asi od 1.5r do 3..teraz sa tiez este na nom spusta dolu kopcom, len uz je mu male..ma dlhe nohy..ale odporucam maximalne...velka spokojnost...stabilne,..jedine, ze je trosku tazsie ked ho treba nosit, ale o to je stabilnejsie ako kadejake plastove motorky
myslím, že ten ortopéd naozaj myslel chodítko, ale aj som počula názor, že tie široké odrážadlá, kadejaké autíčka nie sú moc vhodné na detský vývoj. vraj aj odrážadlo má byť užšie medzi nôžkami. A k téme - ten ybike je max dovnútra - malé kolieska, takže vonku sa moc na tom nepovozí, lebo tie kolieska zapadnú do každej nerovnosti vonku a hrozí prevrátenie. ale napriek tomu sme mali vnútri to scuttle bug - doteraz sa na ňom vozí vnútri. a na von som kúpila to puky wutsch, je stabilné, perfektné, bezpečné. Záver - som za obe varianty - jedno dnu a jedno von.
ja mohu za nas doporucit 100% odrazadlo Ybike 🙂 podle me je to nej odrazadlo...koupili jsme ho dceri k 1. narozeninam, mala mela moznost si vyzkouset v obchode Ybike i Puky wutsch, a nejvice se ji libil Ybike, mozna i proto ze kdyz se chtela odrazit na Puky tak narazela nozkama do zadnich kolecek, ktere jsou sirci jak vpredu..vyhodou Ybike je i to, ze kdyz se dite nechce odrazet, tak ho tlaci pred sebou, takze je to i jako choditko, a stabilni je daleko vice jako Puky, neda se tak lehce prevratit...koupilli jsme ho i pro dceru moji kamaradky, a max spokojenost i tam ...takze za nas jednoznacne YBIKE 🙂
my mame tiez ybike a max spokojnost aj ked musim povedat ze nasej sikovnici sa uz parkrat podarilo prekoprcnut dopredu.použivame ho viac vovnutri vonku skor len na asfalte. určite odporučam
ahoj, mame ebike a je skvely, kupili sme ho v deň keď mala dcerka 9 mes. a takmer hneď sa s ním pustila chodiť, na tie tri mesiace to bolo super, naučilo ju to krásne chodiť..... ak vaše bábo už takmer chodí tak v roku je neskoro kupovať ebike, moja malá má 14 mes. a už nemá oň záujem odkedy je samostatná. Ak je vaša otázka aktuálna a máte stále zaujem ho kupit tak ja ho idem akurat predavat za polovičnu cenu.
mozem odporucit ybike, malý má 19 mesiacov a taraz zacina s odrazanim, naucil sa pri nom chodit mal 13 mesiacov, krasne to ide vsetkymi smermi, je stabilne, mali sme ho aj vonku.
nas na kontrole bedrovych klbikov ortoped upozornil, aby sme nedavali ziadne odrazadlo, kvoli prevencii krivej chrbtice. Lepsie je rovno s kolieskami. S takouto informaciou som sa sice este nestretla, ale ked to bude aktualne, tak si co-to nastudujem.