Ahojte, chcem sa spytat ci niekto mate detske odrazadlo xbike z lidlu a ci ste s nim spokojni, dakujem 🙂
@zuzanocka vies, u nas je to trosku ine, maly ma sice 4 roky, ale ma downov syndrom, takze u nas este bicyklik nehrozi, kedze nema este silu slapat pedale.....tak preto sme volili toto odrazadlo, a aspon bude mat super start na bicykel, sa nauci drzat rovnovahu, uz lieta na nom ako sinter 😀
aj mna by zaujimalo, ci je dobry, tiez nad nim uvazujem 🙂)
a kolieska? su umele alebo gumene?
Caute baby, aj my ho mame(toto z lidlu), maly bude mat v maji 3 roky. Zatial bol na nom dva krat, ale moc mu to neide. On ako nebol ani velmi odrazadlovy typ (-vseobecne tie detske odrazadla pre mensie deti) ako vedel sa pohnut, ale skor pomalicky. Na tomto lidlovom sa boji zatial - chce, aby som ho pridrziavala, sam ide pomalicky, skor krockami, ale ked ho pridrziavam, rychlost sa mu paci(mojim krizom sa vsak vobec nepaci ta poloha 😝 ) Tak sa chcem opytat, ako ste zacinali, ci to nechavate iba na deti, alebo im pomahate, alebo co a a
@trosky ja som ho dnes kupila malemu a nechavam ho sameho nepomaham mu proste ked spadne tak spadne otrepe sa a ide dalej 😀 ja som toho nazoru, ze cim menej detom pomahame tym je to pre ne lepsie 😉 ale je jasne, ze sme mu ukazali co a ako ......zalezi od dietata ...ja mam zive a sikovne dieta ktorremu netreba pomahat :Dmaly bude mat v maji 2 r. a jazdi na tom ako pirat 😀
ta asi mam nesikovne dieta... 🙂... ale ne, musim ho pochvalit, chodime kazdy den, a je to uz o moc lepsie... najradsej ide dolu kopcom, a pohodlny je 😝 , no, hore kopcom chce, aby som ho tlacila 😀
téma bola uzamknutá z dôvodu duplicity
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/odrazadlo-xbike-z-lidla-2/
@iva87 ahoj, my sme ho malemu dali v januari na narodky, zatial sme s nim velmi spokojni, konstrukcia je lahucka, dobre sa umyva, brzdu sme zatial nenamontovali, nevedel by ju este pouzivat. Podla mna je to odrazadlo super🙂