Ahojte, syn bude mat 3 roky a cca 93cm. Chcem mu kupit nejake kvalitne odrazadlo. Velmi sa mi paci Strider bike, ale bojim sa, ci ho dostatocne dlho vyuzijeme, rsp. ci mu uz v 4 rokoch nebude len akurat. Predsa len je to draha zalezitost. Poradite mi? Zo skusenosti, vydrzi aspon do tych 5 rokov ako uvadzaju? Nemate nejake foto starsich deticiek na Stridery?
Dakujem za kazdu radu 🙂
dakujem velmi pekne za odpoved
suhlasim s katy. Strider je fakt pre uplne univerzalny bike a rastie z vasim drobcom. Strider je vynikajuci - lahucky, pekny, neznicitelny 🙂 ! a ked mas nejake otazky tak doporucujem obratit sa priamo na dovozcu, fakt mily ustretovy clovek.
https://www.facebook.com/pages/Odrazadlo-Stride...
Nechce niekto predat Strider? rada by som kupila pre syna 🙂
Ahojte neviete dat tip na lacnejsi strider? aj zo zahranicia, ale amazon a ebay maju hrozne postovne. vdaka
predavame nas strider v zelenej farbe, ak by mal niekto zaujem, viac v IP
Nemá niekto na predaj strider ? Dakujem
nepredáva niekto? dakujem
predáme Strider zelenej farby použitý 2x -maximalne 100m 🙂
s krabicou a doplnkami
možnosť dovozu stredne a západné SK 😉
Dobry den nepredava nahodou niekto strider odrazadlo??
predavam dve Strider odrazadla - žlté a zelené po mojích dvojičkách. Detaily v bazari. Je to veľmi univerzálne cykloodrážadlo, ktoré ak kúpite včas, využijete cca tri roky - od 2 do 5 rokov. My sme kupovali neskôr, keďže sme mali najprv Puky odrážadlo.
Dobrý den, neprodáváte někdo Strider? Děkuji🙂.
@yodess aktualne? Som zo stredneho Svk 🙂
Inzerat uz nie je aktualny 😉
Ja som kupila First bike nakoniec...2x pouzity za 84 tu na mk 🙂 a nelutujem , vzera byt skvely a ma aj brzdu
Budepod stromcek 🙂
Fotky so starsimi detmi najdes na nete.predavaju aj xl sedlovku tak je do 48cm takze ta by bola dobra aj mojmu 118cm synovi. Ta sedanka je jedna z najvyssich na trhu. Ak ma v troch rokoch 93cm do piatich rokov vam bude urcite dobre