Viem ze tu bolo viacej tem o odrazadlach, ale ja hladam konkretne informacie o odrazadle Spartan. Je to vlastne bicykel bez pedalov. Na STV v Damskom magazine predstavovali tieto odrazadla, ale zial neviem kde sa ten obchod nachadza, pripadne ako sa vola. Tu relaciu vysielali 13.04.2010, da sa pozriet v archive na stranke STV. Hladala som ho na internete, ale zial vzdy som natrafila len na e-shopy a ja hladam kamennu predajnu na to konkretne odrazadlo, najlepsie by ale bolo najst ten spominany obchod z relacie, ale moze byt aj ina kamenna predajna. Neviete mi niekto prosim pomoct? Budem vdacna za kazdu odpoved. Vopred dakujem.
ahoj, konkretne toto odrazdalo neviem, nepozerala som tu realciu, ale podobne predavaju napriklad v mocenku: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3715363&tab=1
a mozno by sa nasli aj v predajniach byciklov, teraz ich je uz vacsi vyber... ten spartan je niecim vynimocny?
DOSA - dakujem za odpoved. Nie, nie je nicim vynimocny, ale v porovnani s ostatnymi ktore som videla v e-shopoch je cenovo vyhodny a paci sa mi aj z estetickeho hladiska. Preto hladam nejaku kamennu predajnu, lebo by som si ho rada pozrela nazivo a dala by som ho vyskusat aj synovi. On by rozhodol ci mu vyhovuje alebo nie. Ale aj tvoj typ sa mi paci.
DOSA - este by som ta chcela poprosit, aby si mi dala adresu tej predajne ktoru spominas v Mocenku.
zuzulienka, idem ti napisat IP
Ahoj zuzulienka28.
Odrážadlo Spartan majú v TESCU za 39,90 € od 28.4. do 30.06.2010. Tu je link na leták http://www.zlacnene.sk/letak/tesco-2756/p/1/
V letáku je síce odrážadlo Lifefit, ale na predajniach majú Spartan.
Pridávam aj foto. Aby si mala odhad: môj syn na fotkách má 4 roky, 20 kíl a 110cm.
Ahoj klemca.
Dakujem pekne za tip.
Ahoj. Začiatky boli ťažké - syna hnevalo že sa mu odrážadlo nakláňa do strán a nestojí rovno. Trvalo to cca 2 týždne a potom sa vozil dva roky. Zdral zopár párov tenisiek 🙂. Po roku sme museli dať vymeniť ložisko v zadnom kolese a vozil sa ďalej. Ľahúčko sa mu potom učilo bicyklovať bez pomocných koliesok.
Prajem príjemné vozenie🙂
ahoj @zuzulienka28
ako ste napokon dopadli s tym odrazadlom spartan? podla toho, co pozeram (podla cien, ale i recenzii), vyzera zatial tiez pre mna naj, kupili ste ho napokon?
dakujem vopred za info
Velmi pekne Vas prosim, pomozte mi ohladom mojej otazky. Je to pre nas dolezite.