Odrážadlo s brzdou alebo bez brzdy pre dvojročného

nikiki29
1. feb 2021

Ahojte, podeľte sa so skúsenosťami aké odrážadlá preferujete a prečo? Jedná sa mi hlavne o brzdu, nie o konkrétny model odrážadla.
Budeme kupovať pre 2 ročného a chcela by som, aby na ňom jazdil aspoň 2-3 sezóny.

pribinak
1. feb 2021

@nikiki29 s brzdou, ale určite bude brzdiť až ako starší. Nie v 2 rokoch

kacena4
1. feb 2021

2r deti nevedia brzdit rukou, brzdia nohami 🙂 (vytajte zodrate spicky topanok ☹ ) jedine ze by si skusila ho to naucit ale ako pises 2-3 sezony to uz bude mat 4-5r. a to uz deti behaju na bicykloch nie odrazadlach

jozefmatej
1. feb 2021

@nikiki29 zabudni na brzdu mám dvoch chlapcov a môžem ti potvrdiť že brzdí sa špicami či sa ti to bude páčiť alebo nie

pallacinka
1. feb 2021

@nikiki29 Bez nej, je ozaj zbytocna. Pripadne take, na ktore sa da neskor domontovat, ak vam bude chybat.

nikpa
1. feb 2021

@nikiki29 syn ma 3, vozí sa na odrážadle asi pol roka, mame aj s brzdou aj bez. Ale vobec ju nepoužíva, na obidvoch brzdí nohami.

elizabet173
1. feb 2021

@jozefmatej poznam, v trojtyzdnovych topankach diera, ze bolo vidno dnu 🙂

jozefmatej
1. feb 2021

@elizabet173 😂😂😂 áno aj my!Som myslel že má je.bne teraz sa už na tom rehoceme

nikiki29
autor
1. feb 2021

@kacena4 tak ak bude mať odrážadlo bude jazdiť na tom, nie? 🤔 o 3 sezóny bude mať 4,5 roka myslela som, že ho využije... alebo teda aspoň 2 sezóny, na tom nezáleží. Viem, že tento rok brzdu používať nebude, no myslela som že o rok by sa mu už zišla 🤔 ale vidím, že asi nie 😅

maximilie
1. feb 2021

Co diera v topanke....ale scuchany necht a palec do krvi zdrety 🙈🙈🙈
Inak dajú sa kúpiť take špičky na topánky. Nemáte s tým nahodou skúsenosti?

dzina007
1. feb 2021

netreba strasit so spickami... moji chalani ani jeden nebrzdili spickami ale celou podrazkou... vysvetlovalo sa im to a naucili sa... obaja jazdili od 1,5 roka...
nevravim ze nikdy nesuchli... stalo sa... ale nesuchali ze v kuse... normalne kopec tenisiek bolo v super stave...
ale brzdu pakovu nepotrebuje... ak pekne v 4-5roch rokoch prejde rovno na bicykel tam tiez hned nieje rucna brzda ale protislapna... aspon vacsinou...

mogaa
2. feb 2021

@nikiki29 ako píšu baby, väčšina detí brzdy nepoužíva, sú pri odrážadle zbytočné keďže nohy sú na zemi😉a pre diežťa je jednoduchšie dať nohy na zem ako použiť brzdu.....naša má 3, od 2rokov používa odrážadlo, čím rýchlejšie na ňom ide tým lepšie😉raz si vymenili odrážadlo s kamarátkou čo mala brzdu, bolo to smiešne to dievča nevedelo na jej odrážadle bez brzdy ísť, naša s jej odrážadlom brzdila nohami....

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevericka554
24. jan 2023

Pri odrážadle dieťa brzdí nohami, takže podľa mňa sú tiež brzdy zbytočné. Toto už treba riešiť pri bicykli, tam sú dôležité kvalitné a hlavne funkčné brzdy.