Ahojte, podeľte sa so skúsenosťami aké odrážadlá preferujete a prečo? Jedná sa mi hlavne o brzdu, nie o konkrétny model odrážadla.
Budeme kupovať pre 2 ročného a chcela by som, aby na ňom jazdil aspoň 2-3 sezóny.
2r deti nevedia brzdit rukou, brzdia nohami 🙂 (vytajte zodrate spicky topanok ☹ ) jedine ze by si skusila ho to naucit ale ako pises 2-3 sezony to uz bude mat 4-5r. a to uz deti behaju na bicykloch nie odrazadlach
@nikiki29 zabudni na brzdu mám dvoch chlapcov a môžem ti potvrdiť že brzdí sa špicami či sa ti to bude páčiť alebo nie
@nikiki29 Bez nej, je ozaj zbytocna. Pripadne take, na ktore sa da neskor domontovat, ak vam bude chybat.
@jozefmatej poznam, v trojtyzdnovych topankach diera, ze bolo vidno dnu 🙂
@elizabet173 😂😂😂 áno aj my!Som myslel že má je.bne teraz sa už na tom rehoceme
Co diera v topanke....ale scuchany necht a palec do krvi zdrety 🙈🙈🙈
Inak dajú sa kúpiť take špičky na topánky. Nemáte s tým nahodou skúsenosti?
netreba strasit so spickami... moji chalani ani jeden nebrzdili spickami ale celou podrazkou... vysvetlovalo sa im to a naucili sa... obaja jazdili od 1,5 roka...
nevravim ze nikdy nesuchli... stalo sa... ale nesuchali ze v kuse... normalne kopec tenisiek bolo v super stave...
ale brzdu pakovu nepotrebuje... ak pekne v 4-5roch rokoch prejde rovno na bicykel tam tiez hned nieje rucna brzda ale protislapna... aspon vacsinou...
@nikiki29 ako píšu baby, väčšina detí brzdy nepoužíva, sú pri odrážadle zbytočné keďže nohy sú na zemi😉a pre diežťa je jednoduchšie dať nohy na zem ako použiť brzdu.....naša má 3, od 2rokov používa odrážadlo, čím rýchlejšie na ňom ide tým lepšie😉raz si vymenili odrážadlo s kamarátkou čo mala brzdu, bolo to smiešne to dievča nevedelo na jej odrážadle bez brzdy ísť, naša s jej odrážadlom brzdila nohami....
Pri odrážadle dieťa brzdí nohami, takže podľa mňa sú tiež brzdy zbytočné. Toto už treba riešiť pri bicykli, tam sú dôležité kvalitné a hlavne funkčné brzdy.
@nikiki29 s brzdou, ale určite bude brzdiť až ako starší. Nie v 2 rokoch