Odražadlo Puky Pukilino pre 13 mesačnú dcéru - máte s ním skúsenosti?

omega1
5. apr 2019

Ahojte ,
Chcem sa opýtať na odražadlo Puky .. , ci mate s nim skusenosti a ake? Zvaźujem keho kúpu pre 13 mes. dceru , ktora uz chodi, tak sa chceme posunút dalej... 😁
Dakujem za reakcie .

lucycertik
5. apr 2019

@omega1 ano,mali sme a boli sme spokojni. Dostal na 1.narodeniny,ale nejazdil na nom hned.

lubik87
5. apr 2019

@omega1 moja má 15 a jazdí asi dva týždne ..vlastne ako začalo byť už pekne 🙂za mňa určite veď sa ti nepokazí či ho kúpiš aj o pol roka skôr...syn mal doma odrqzadlo cez rok takmer až potom začal a to teda nabehal km :D

lucycertik
5. apr 2019

Zabudla som.napisat,ze sme mali rovno wutsch,nie pukylino.

kika831
5. apr 2019

@omega1 v tomto vam asi nikto neporadi- kazde dieta je ine. To treba len vyskusat- nas starsi syn jazdil na vsetkom moznom od 13 mesiacov a mladsi ani za nic na svete- az teraz v 27 mesiacoch konecne plastova motorka. Na pukiho sa posadi a koniec. Takze skusat a postupne dietatko bud bude alebo nebude chciet jazdit. 😉

ellieellie
6. apr 2019

Ano, odporucam, moj jazdi na Puky Pukylino od roka, teraz ma 19 mesiacov. Neda nanho dopustit, mame doma (teraz uz aj vonku) hotove preteky kazdy jeden den 🙂 Videla som ho jazdit na dalsich 3 odrazadlach, ktore sme mali pozicane a teda to sa vobec neda porovnat. Puky je stabilne, vyvazene, kvalitne odrazadlo, ja len odporucam.

omega1
autor
6. apr 2019

@ellieellie Tak vam vsetkym krasne dakujem ...☺️
Idem objednat .

mrsava
6. apr 2019

@omega1 My máme tiež a sme veľmi spokojní😀

shades3
6. apr 2019

Ahoj, nasa najprv na plastovom auticku/motorke, na Pukym zacala ked mala asi rok a pol, ale bol jej tazky, tak ho nechcela a vracala sa k plastaku. Ked zacala v 2 rokoch chodit do jasli, domov sme uz jazdili na pukym. Doteraz na nom fici, bude mat 4, uci sa prave bicyklovat. Urcite dobra investicia 👍

romiada
8. apr 2019

@omega1 dcera mala od 2 rokov. V 4_5r vedela bicyklovať bez pomocnych koliesok. Určite odporučam

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
10. nov 2019

čo viem, tak early rider su detske bicykle. Už maju aj odražadla?

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz