Ahojte ,
Chcem sa opýtať na odražadlo Puky .. , ci mate s nim skusenosti a ake? Zvaźujem keho kúpu pre 13 mes. dceru , ktora uz chodi, tak sa chceme posunút dalej... 😁
Dakujem za reakcie .
Zabudla som.napisat,ze sme mali rovno wutsch,nie pukylino.
@omega1 v tomto vam asi nikto neporadi- kazde dieta je ine. To treba len vyskusat- nas starsi syn jazdil na vsetkom moznom od 13 mesiacov a mladsi ani za nic na svete- az teraz v 27 mesiacoch konecne plastova motorka. Na pukiho sa posadi a koniec. Takze skusat a postupne dietatko bud bude alebo nebude chciet jazdit. 😉
Ano, odporucam, moj jazdi na Puky Pukylino od roka, teraz ma 19 mesiacov. Neda nanho dopustit, mame doma (teraz uz aj vonku) hotove preteky kazdy jeden den 🙂 Videla som ho jazdit na dalsich 3 odrazadlach, ktore sme mali pozicane a teda to sa vobec neda porovnat. Puky je stabilne, vyvazene, kvalitne odrazadlo, ja len odporucam.
@ellieellie Tak vam vsetkym krasne dakujem ...☺️
Idem objednat .
Ahoj, nasa najprv na plastovom auticku/motorke, na Pukym zacala ked mala asi rok a pol, ale bol jej tazky, tak ho nechcela a vracala sa k plastaku. Ked zacala v 2 rokoch chodit do jasli, domov sme uz jazdili na pukym. Doteraz na nom fici, bude mat 4, uci sa prave bicyklovat. Urcite dobra investicia 👍
čo viem, tak early rider su detske bicykle. Už maju aj odražadla?
@omega1 ano,mali sme a boli sme spokojni. Dostal na 1.narodeniny,ale nejazdil na nom hned.