Vadí to že som kúpila odrazadlo kynderkraft 2v1 pre trojročné dieťa (som prehliadla keďže bolo v akcii ) keď môj má iba len dva roky ..vadí to ci ani nie,bude vedieť na ňom aj teraz keď má dva roky ?😩😩😩😩 dakujem foto prikladám
@tosomja na zem dotiahne ,je hliníkové no a len prvýkrát skúsil tak v pohode ...len či bude vedieť len sa učí iba
@alenkaalena nikto nevedel nic hned, nauci sa a tym ze uz ho ma nauci sa to mozno aj skor..nasa ma kopec veci kt su pre starsie deticky napr ma elektricke autíčko co je od cca 2-3 rokov (ona ma 16mes) a uz na nom vie jazdit aj sama-toci volantom prida plyn otvori zavrie dvere uplne v pohode...dostala ho na rok
@alenkaalena pokial dociahne a vie udrzat rovnovahu a nieje tazke,tak preco nie.ono ten vek je tam len orientacny,kazde dieta je inak sikovne aj dost zalezi od vysky dietata.my mame tiez pre 2 rocnu odrazadlo pre starsie deti,je vysoka a sikovna,na odrazadlach lietala ako 14 mesacna.boli sme vyskusat v predajni ci jej sedi.
vidno, že začína sezona, lebo sa kupuju nove bicykle, odražadla a kolobežky 🙂 už len aby sa zlepšila situacia u nas a mohli sme chodit vonku a športovat
@alenkaalena nas dostal vcera toto ja ine ako drevene nechcem je lahulinke 👌 neda sa vam posuvat sedadlo? Urcite ano ..
@mareri súhlasím 🥰
Záleží či dotiahne na zem a či nie je moc ťažké.